Νάπολι: Τρεις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ ετοιμάζονται να πληρώσουν την ρήτρα του Κιμ

Είναι μαζί με τον Κβαρατσχέλια χωρίς αμφισβήτηση, οι μεταγραφές της χρονιάς για τους «Παρτενοπέι» που βρίσκονται πολύ κοντά στο να κατακτήσουν και μαθηματικά την φετινή Serie A.

Ο Κιμ Μιν Τζάε, αποτελεί μήλον της έριδος για τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Τότεναμ, οι οποίες ψάχνουν τρόπο για να ενισχύσουν την άμυνά τους και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να καταβάλλουν την ρήτρα των 50 εκατομμυρίων ευρώ που ενεργοποιείται από την πρώτη Ιουλίου του 2023.

Ο Κορεάτης ήρθε το περασμένο καλοκαίρι από την Φενέρμπαχτσε, για ένα ποσό λίγο κάτω από τα 20 εκατομμύρια, με σκοπό να καλύψει το -δυσαναπλήρωτο όπως εμφανιζόταν τότε- κενό που άφησε η πώληση του Κουλιμπαλί στην Τσέλσι.

Οι ιθύνοντες της Νάπολι, δε θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση να φανταστούν πως σχεδόν ένα χρόνο μετά, ο Κορεάτης όχι απλά στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, αλλά πλέον γίνεται λόγος πως η ρήτρα των 50 εκατ. που θα ενεργοποιηθεί από την πρώτη Ιουλίου, είναι σχετικά μικρή, δεδομένης της αξίας και της προσφοράς του 26χρονου στόπερ, όπως επίσης και της ζήτησης που έχει πλέον στην μεταγραφική πιάτσα και συγκεκριμένα στην Αγγλία.

To Top