ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νάτσο Γκαρσία η… μεταγραφή: Από ποδοσφαιριστής, πλέον επιχειρηματίας (photo)

Αφιέρωμα στον Νάτσο Γκαρσία έκανε μέσο της πατρίδας του, καθώς ασχολήθηκε με τις τωρινές επιχειρηματικές δραστηριότητες του πρώην παίκτη του Άρη.

Ο Βολιβιανός, αποσύρθηκε από την ενεργό δράση πριν από πέντε χρόνια και έχει πλέον μία εταιρία σεκιούριτι, η οποία απασχολούσε αρχικά τρεις εργαζόμενους και τώρα έφτασε τους 30. Παράλληλα, είναι και εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών.

“Δεν μπορώ να παραπονεθώ. Τα πηγαίνω καλά γιατί πάντα μου άρεσε να είμαι υπεύθυνος στην δουλειά μου. Στην αρχή η εταιρία παρείχε υπηρεσίες ηλεκτρονικά και έπειτα μπορούσαμε να παρέχουμε και φύλαξη”, είπε αρχικά ο Νάτσο.

Αυτό το διάστημα ξεκίνησε να προπονείται ξανά για να αγωνιστεί σε πρωταθλήματα βετεράνων στην πατρίδα του, με τον ίδιο να τονίζει: “Πήρα 15 κιλά γιατί σταμάτησα να εξασκούμε όπως παλιά. Η αλήθεια είναι ότι δεν γυμνάζομαι μέσα στην εβδομάδα”.

Το τελευταίο διάστημα, εργάζεται με σκοπό να μπορέσει να παρέχει υπηρεσίες φύλαξης σε γήπεδα της Νότιας Αμερικής.

Μάλιστα, στη συνέντευξη που έδωσε (Δείτε την ΕΔΩ) αποκάλυψε πως… “πάντα ήθελα να γίνω στρατιωτικός, αλλά με κέρδισε το πάθος μου για το ποδόσφαιρο”.

Δεν θα μπορούσε όμως να το πραγματοποιήσει καθώς μόλις στα 17 του έφυγε για την Μπολιβάρ, τον πρώτο του επαγγελματικό σύλλογο. Έκανε ντεμπούτο το 1998 και το 2001 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Πορτογαλία. Αποσύρθηκε ως παίκτης της Οριέντε Πετρολέρο το 2015. Στον Άρη ήταν από την σεζόν 2005/6 μέχρι την σεζόν 2011/12. Αγωνίστηκε συνολικά σε 118 ματς με 7 γκολ και 4 ασίστ.

 

 

 

 

 

To Top