Νάτσο: «Ναι στη Δόξα», ακολουθεί και ο Πορτίγια!

Ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ έκοψε τον… βήχα της Δόξας, αλλά ο Νάτσο Γκαρσία «ψήνεται» να μετακομίσει στη Δράμα. Και μάλιστα, μπορεί να τον ακολουθήσει και ο Πορτίγια! 
Όπως σας αποκάλυψε το PRESSARIS, o Ντάνιελ Τσέζαρεκ ήταν κάθετα αντίθετος για να μπει στη διαδικασία δανεισμού του στη Δόξα. Αντίθετα, όμως, ο Νάτσο Γκαρσία, ειδοποίησε το βράδυ της Πέμπτης τους διοικούντες τον Άρη, πως είναι διατεθειμένος να ακολουθήσει το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη- Δράμα και να αγωνιστεί με την μορφή του δανεισμού στην Δόξα μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, «παίρνοντας» μαζί του και τον Πορτίγια…

Όπως είναι γνωστό, ο Βολιβιανός μέσος δεν υπολογίζεται άμεσα από τον Σάκη Τσιώλη και «ψήνεται» στην σκέψη να μεταπηδήσει στην νεοφώτιστη στην Σούπερ λίγκα ομάδα της Δράμας.

Μια είναι η προϋπόθεση: να υπάρξει κάλυψη του συμβολαίου του. Ο Νάτσο συμφώνησε να μείνει φέτος με 280.000 ευρώ στον Άρη, αντί των 450.000 ευρώ του αρχικού συμβολαίου του και η Δόξα Δράμας θα κληθεί να καλύψει περίπου τα μισά… Εφόσον οι δύο ομάδες καταλήξουν σε οριστική συμφωνία στο οικονομικό και στην κάλυψη του συμβολαίου, ο Νάτσο θα ετοιμάσει βαλίτσες για την Δράμα, συνεχίζοντας την πορεία των δανεισμών του μετά την Ανόρθωση και την Μπολιβάρ.

Από κει και πέρα, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να φύγει… «διπλός» για την Δράμα, παρέα με τον Κριστιάν Πορτίγια. Ο 23χρονος Ισπανός μέσος δεν συμπεριλαμβάνεται στα βασικά πλάνα του Σάκη Τσιώλη και οι κίτρινοι θα έβλεπαν με καλό μάτι τον δανεισμό του στην Δόξα που έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Τέλος, ανοιχτά είναι τα θέματα των Κουλουχέρη, Καζναφέρης και… Κατίδη. Τα ονόματα των δυο τελευταίων προέκυψαν τις τελευταίες ώρες.

To Top