Κατσιαούνης: «Να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά»

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Άρη Αλέκος Κατσιαούνης σχολίασε την εικόνα του Άρη στα τελευταία παιχνίδια και κατέγραψε από την πλευρά του την σημερινή πραγματικότητα.

«Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να φτάσουμε σε αυτά τα αγωνιστικά επίπεδα. Δεν ενισχυθήκαμε με τον τρόπο που θα θέλαμε. Δεν μπόρεσε να κάνει ο προπονητής τον κορμό που ήθελε. Ωστόσο υπάρχει χρόνος ακόμα. Τα δύο τελευταία παιχνίδια έδειξαν μία εικόνα διαφορετική. Θέλω να πιστεύω ότι άμεσα θα αλλάξουνε τα πράγματα. Έχουμε εμπιστοσύνη στον κ. Τσιώλη, είναι ένας έξυπνος προπονητής και θα μπορέσει να αλλάξει την εικόνα του Άρη» είπε μιλώντας στα «Αθλητικά Νέα 9,87».

 Στη συνέχεια της συζήτησης έκανε λόγω για τα διαιτητικά λάθη σε βάρος του Άρη αλλά και τη στάση του Άρη στα κέντρα των αποφάσεων:

«Πιστεύω ότι δεν υπάρχει καλή πολιτική και τακτική από την πλευρά της διοίκησης. Η διοίκηση πρέπει να αντιδράσει στα διαιτητικά εγκλήματα που γίνονται εις βάρος της ομάδας. Υπάρχουν τρεις φάσεις στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που αδικήθηκε η ομάδα. Κάποιος πρέπει να μιλήσει. Η ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη να υπερασπιστεί το συμφέρον της στα κέντρα των αποφάσεων. Πρέπει ο Άρης να έχει ένα λόγο δυνατό, να είναι ενωμένος από όλες τις πλευρές, διοίκηση, παίκτες και προπονητής. Πρέπει να γίνει μία οικογένεια και μία γροθιά.».

 Για το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ υπογράμμισε: «Ο Άρης έχει τα περιθώρια να κερδίσει την ΑΕΚ αν έχει πυγμή και αγωνιστικό προσανατολισμό. Μία νίκη θα ανατρέψει το κλίμα. Καλύτερα τώρα που είναι νωρίς να προσπαθήσουμε όλοι να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να διεκδικούμε τα πάντα».

 Στο τέλος της συνομιλίας, ο κ. Κατσιαούνης έστειλε το ακόλουθο μήνυμα στον κόσμο του Άρη: «Όλοι πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και με τον τρόπο μας να βοηθήσουμε, αλλά πρέπει να γίνει υπέρβαση και από την πλευρά των παικτών, του προπονητή και της διοίκησης. Όλοι προβληματιζόμαστε για την πορεία του Άρη. Πρέπει να κρατηθούμε όλοι ενωμένοι. Το ποδόσφαιρο είναι σκληρό, δεν είναι εύκολα τα πράγματα».

To Top