Νέα ήττα για… Αγγελούδη, παρουσία Μιχαλήτσου

Η Ξάνθη συνέχισε τις επιτυχίες… Κέρδισε την Δόξα Δράμας στο Καυταντζόγλειο με 2-0 (21′ Μάνταλος, 58′ Πόι) πετυχαίνοντας την 4η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα που την εκτόξευσε ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Αντίθετα η Δόξα Δράμας έμεινε για μία ακόμα φορά στο μηδέν. Σε τέσσερα παιχνίδια στη Σούπερ λίγκα η δραμινή ομάδα έχει μόλις έναν βαθμό, αλλά ακόμα ψάχνει το πρώτο της γκολ.

Ο Νίκος Αγγελούδης, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στην Δόξα έπαιξε αλλαγή, μπαίνοντας στο 60’. Στο γήπεδο ήταν παρών ο Γιάννης Μιχαλήτσος, ο σκάουτερ των κίτρινων, ο οποίςο χθες είδε τον αγώνα ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης 3-0 στο Ηράκλειο.

 «Μας λείπει το γήπεδό μας, ο κόσμος μας κι αυτό είναι φανερό. Η Δόξα είναι ένας ιστορικός σύλλογος που στηρίζεται στην δύναμη της έδρας του» τόνισε ο Γιάννης Αγγελούδης μετά τον αγώνα.

Παράλληλα τόνισε ότι παρά τη νέα κακή εμφάνιση και την ήττα από την Ξάνθη, δεν πρόκειται να παραδοθούν.

«Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και σε κάθε αγώνα θα προσπαθούμε για ό,τι καλύτερο, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Γνωρίζαμε ότι έχοντας τόσο βαρύ πρόγραμμα τα πράγματα δεν θα ήταν καθόλου εύκολα για εμάς»

Οι συνθέσεις

Δόξα Δράμας: Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Βάντερσον (60′ Αγγελούδης), Κάπελ, Αραβίδης, Κανακούδης, Λίμα, Μπριλλάκης (66′ Γκάμπορ), Αμπουμπακαρί Μοχάμεντ, Σοϊλέδης (71′ Πιτσόκος).

Ξάνθη: Βιβιανί, Μπέρτος, Εντιμάρ, Κομεσίδης, Βάλλας, Ντάνι Ρικάρντο, Βασιλακάκης, Μάνταλος (53′ Νταρμπιόν), Πόι (81′ Φλίσκας), Μαρκόβσκι, Βλαχοδήμος (59′ Μαρσελίνιο).
 

Νίκη της ΑΕΚ 1-0 την Κέρκυρα
 
Παίζοντας με… υπηρεσιακή ενδεκάδα, η ΑΕΚ νίκησε τα προβλήματα, και την Κέρκυρα, με γκολ του Μπέλεκ στο 76’ και με το 1-0 στο ΟΑΚΑ, βρίσκεται ξανά στην κορυφή της Σούπερ λίγκα, έχοντας βέβαια παραπάνω αγώνα.

AEK: Αραμπατζής, Δέλλας (70′ Μανωλάς), Κάλα, Μπέλεκ, Λεονάρντο (70′ Τσίτας), Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Ρίκκα (63′ Γκερέιρο), Καράμπελας, Αργυρίου, Γεωργέας

Κέρκυρα: Γκαλίνοβιτς, Βένζελ, Καλαντζής (86′ Γιάντσης), Αγρίτης, Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ (80′ Τσίγκας), Κοντοδήμος, Οσμάν, Μαζνόβ, Γκουστάβο, Ιωάννου (64′ Γραμμόζης)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

To Top