Νέα ήττα για Λέικερς, πιάστηκαν… στα χέρια Ντέιβις-Χάουαρντ (video)

Έντονη διαφωνία προκλήθηκε στον πάγκο των Λος Άντζελες Λέικερς ανάμεσα στον Άντονι Ντέιβις και τον Ντουάιτ Χάουαρντ, με τους δύο συμπαίκτες να… πιάνονται στα χέρια κατά τη διάρκεια τάιμ άουτ.

Ο πρώτος κινήθηκε επιθετικά προς το μέρος του δεύτερου και η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει. Απαιτήθηκε η επέμβαση των ψυχραιμότερων για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τους Φοίνιξ Σανς στο «Staples Center», στην οποία οι «λιμνάνθρωποι» γνώρισαν τη δεύτερη διαδοχική ήττα τους φέτος στο ΝΒA με 115-105.

Οι Κρις Πολ με 23π., δεκατέσσερα ριμπάουντ, πέντε ασίστ και δύο κλεψίματα, Ντέβιν Μπούκερ με 22π., πέντε ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ και Μάικαλ Μπρίτζες με 21π., 5 ριμπάουντ και τρία κλεψίματα ηγήθηκαν των «ήλιων». O CP3, μάλιστα, έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης στο ΝΒΑ με τουλάχιστον 10.000π. και τουλάχιστον 10.000 ασίστ.

Από τους Καλιφορνέζους ο Λεμπρόν Τζέιμς τελείωσε με 25π. και 5 ασίστ, ο Ντέιβις με 22π. και 14 ριμπάουντ, ο Ράσελ Ουέστμπρουκ με 15π., 11 ριμπάουντ και 9 ασίστ και ο Καρμέλο Άντονι με 16π. και 5 ριμπάουντ, με το Χάουαρντ να μένει άποντος, είχε όμως τρία ριμπάουντ, μία ασίστ και δύο κλεψίματα.

To Top