Νέα αλλοίωση: νίκη της Ξάνθης με φάουλ που… βαπτίστηκε πέναλτι – H βαθμολογία (video)

Νέα αλλοίωση: νίκη (1-0) της Ξάνθης με φάουλ που… βαπτίστηκε πέναλτι κόντρα στην ΑΕΛ, παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο διαιτητής Λάμπρου ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής στα Πηγάδια! Η Ξάνθη πήρε την νίκη με 1-0 κόντρα στην ΑΕΛ χάρη στο πέναλτι του Γέντρισεκ, με την παράβαση να είναι εκτός περιοχής! Οι Θεσσαλοί έπαιζαν από το 43′ παίζει με 10 λόγω αποβολής του Ζίζιτς κι απο το 74′ με 9 (!!!) λόγω κόκκινης στον Καρανίκα.

Σε ένα ματς με πολλά νεύρα, αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα, αμέτρητες κίτρινες κάρτες και δυο αποβολές για την ΑΕΛ, η Ξάνθη είναι αυτή που έφυγε με χαμόγελα από το γήπεδο. Με γκολ του Γέντρισεκ από πέναλτι στο 81’, οι Ακρίτες λύγισαν την αντίσταση της ομάδας της Θεσσαλίας, οι οποίοι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία.

Συγκεκριμένα, στο 80 ο Μπρίτο έβαλε την μπάλα μπροστά, άρχισε μια κούρσα από τα αριστερά και στα όρια της περιοχής, ο Γκόλιας έβαλε το χέρι του και τον ανατρέπει έξω από την περιοχή και ο διαιτητής Λάμπρου έδειξε την άσπρη βούλα.

Πρέπει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι είναι έξαλλοι με τον διαιτητή Λάμπρου. Στο ημίχρονο, αλλά και μετά τη λήξη, εξέδωσαν ανακοίνωση, ενώ μετά το ματς οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια «που τον βρήκαν αυτόν τον τύπο από την Ευβοια, τον έβαλε ο Μελισσανίδης από πέρυσι», είναι ενδεικτικές.

To Top