Νέα ανατροπή για τη Γιουνάιτεντ και -2 από την κορυφή! (video)

Σε ένα ακόμα ματς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε να χάνει, όμως έκανε το comeback κόντρα στην Γουέστ Χαμ (1-3) και βρέθηκε στην 4η θέση και το -2 από την κορυφή.

Μάλλον για να τη νικήσεις, πρέπει να της βάλεις γκολ στο τελευταίο λεπτό, αφού η ομάδα του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ έκανε ακόμα μια ανατροπή και σε ένα αδιανόητο στατιστικό, έφτασε τις 9 σερί νίκες μακριά από το Old Trafford. Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται πλέον μαζί με την Λέστερ στους 19 πόντους [με ματς περισσότερο] και απέχει μόλις 2 από Τότεναμ και Λίβερπουλ που μοιράζονται το Νο1 στην Premier League. Καθοριστικός για ακόμα ένα ματς ο Μπρούνο Φερνάντες που μπήκε στο ημίχρονο και έκανε τη νύχτα, μέρα για τους Κόκκινους Διαβόλους.

Η Γουέστ Χαμ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και αυτό φάνηκε στο πρώτο μέρος. Στο 35’ στη μεγαλύτερη φάση της ομάδας του Ντέιβιντ Μόγιες ο Πάμπλο Φορνάλς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, όμως τρία λεπτά αργότερα ο Σούτσεκ έκανε γκολ την κεφαλιά πάσα του Ράις μετά από κόρνερ. Το 1-0 ήταν το σκορ του πρώτου μέρους, όμως η Γιουνάιτεντ ετοίμαζε μία ακόμα ανατροπή. Πως; Πολύ απλά ο Ράσφορντ πήρε τη θέση του Καβάνι και ο Μπρούνο Φερνάντες μπήκε αντί του Φαν Ντε Μπεεκ.

Στο 65’ ο Πορτογάλος έστρωσε στον Πογκμπά και εκείνος με σουτ-όνειρο εκτός περιοχής ισοφάρισε, για να δώσει το προβάδισμα στο club του Μάντσεστερ τρία λεπτά μετά ο Γκρίνγουντ με τρομερό κοντρόλ και εκτέλεση μέσα από την περιοχή μετά την πάσα του Αλεξ Τέλες [είχε μπει στο 62’]. Στο 72’ ο Ράσφορντ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, όμως στο 78’ ο Αγγλος τελείωσε τη φάση με λόμπα στο τετ-α-τετ που τον έβγαλε ο Μάτα για το τελικό 1-3.

To Top