Άπιαστη η Ατλέτικο, έβδομη σερί νίκη και μόνη πρώτη (video)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης «καθάρισε» (2-0) και τη Βαγιαδολίδ, για την έβδομη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα, όπου φιγουράρει στην πρώτη θέση.

Οι «ροχιμπλάνκος» σκόραραν στο β’ μέρος και επικράτησαν 2-0 της Βαγιαδολίδ εντός έδρας στη 12η αγωνιστική της La Liga, σημειώνοντας την έβδομη διαδοχική νίκη τους στο πρωτάθλημα, πριν το κρισιμότατο ματς με τη Ζάλτσμπουργκ για το Champions League. Με αποτέλεσμα να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο από τη Σοσιεδάδ που παίζει την Κυριακή με την Αλαβές και ένα ήδη ένα παιχνίδι περισσότερο. Επιστροφή στη δράση για τον Σουάρες, που ξεμπέρδεψε από τον κορωνοϊό. Δύο ασίστ ο Τρίπιερ.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, που φέτος παίζει και ελκυστικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, έβαλαν ωραία την μπάλα κάτω για να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Στο 56’, έπειτα από ωραία κυκλοφορία, όπου άπλωσαν τα παιχνίδι, ο Τρίπιερ έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Λεμάρ με πλασέ νίκησε τον Μασίπ, αφού δεν κατάφερε να κάνει την προβολή ο Σουάρες.

Από τον Βρετανό άσο προήλθε και το δεύτερο γκολ. Με κεφαλιά κοντά στη γραμμή της αλλαγής, βρήκε τον Γιορέντε που έφυγε ωραία στην κόντρα και νίκησε με δυνατό σουτ τον Ισπανό τερματοφύλακα. Ουσιαστικά εκεί υπήρξε… game over. Αφού η Ατλέτικο, μπορεί να παίζει πιο ωραίο ποδόσφαιρο φέτος, αλλά δεν ξεχνάει τις αρχές της, μετρώντας μόλις δύο γκολ παθητικό σε 900 λεπτά στο πρωτάθλημα.

Άνοστο και ουσιαστικά χωρίς φάση της προκοπής το πρώτο ημίχρονο. Με ευκαιρία του Μάρκος Αντρέ για τη Βαγιαδολίδ ξεκίνησε το δεύτερο, αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκε, το έκαναν οι γηπεδούχοι με τον Γάλλο άσο κι ουσιαστικά στη συνέχεια σφράγισαν την ανωτερότητά τους.

To Top