Όρθια η Λειψία στο Μόναχο, 3-3 με τη Μπάγερν (video)

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με φοβερές εναλλαγές στο σκορ, η Λειψία έμεινε όρθια στο Μόναχο και με το 3-3 απέναντι στην Μπάγερν απέδειξε ότι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τους Βαυαρούς.

Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν έφτασε στα όρια τους, τους Βαυαρούς όμως η κλάση των Κομάν (τρεις ασίστ) και η εκτελεστική δεινότητα του Τόμας Μίλερ (δύο γκολ) έφεραν το 3-3 σε ένα παιχνίδι με φοβερές ανατροπές και εναλλαγές στο σκορ.

Η Λειψία μπήκε θαρραλέα στο ματς και επιβρβαεύτηκε για αυτό, όταν ο Νκουνκού έφυγε στην πλάτη της άμυνας, πέρασε και τον Νόιερ και σε κενή εστία έκανε το 0-1 (19’).

Ο τραυματισμός του Τσάβι Μαρτίνες και η είσοδος στο παιχνίδι του 17χρονου Άγγλου Τζαμάλ Μουσιάλα πάγωσε λίγο τους Βαυαρούς, όμως ο μικρός έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία του.

Με όμορφο διαγώνιο σουτ εκτός περιοχής πέτυχε το παρθενικό επαγγελματικό του γκολ (30’), ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κομάν βρήκε με υπέροχη κάθετη τον Μίλερ κι εκείνος έγραψε το 2-1.

Η Λειψία απάντησε άμεσα με τον Κλάιφερτ να εκμεταλλεύεται την αμυντική αδράνεια και να κάνει άμεσα το 2-2 (36’) και σαν να μην έφτανε αυτό, η άμυνα των Βαυαρών συνελήφθη κοιμώμενη και στην αρχή της επανάληψης, όταν ο Φόρσμπεργκ με κεφαλιά έκανε το 2-3 (47’).

Η καλή οργανωμένη Λειψία είχε κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία της, όμως λογάριαζε χωρίς τον Τόμας Μίλερ. Με κεφαλιά, ο έμπειρος Γερμανός έκανε το τελικό 3-3 (75’) και διατήρησε την Μπάγερν στην κορυφή, στο +2 από την Λειψία.

To Top