Νέα αρχή για νίκες και χαμόγελα

Καλημέρα φίλοι του βόλεϊ και του Άρη! Είχαμε καιρό να τα πούμε μέσα από το PRESSARIS και μου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσουμε και πάλι με αφορμή τον αγώνα του κυπέλλου για την ομάδα μας.

Ξεκινάει ο θεσμός του κυπέλλου σήμερα Τετάρτη και το ραντεβού όλων μας είναι στο 8 το βράδυ με την ομάδα της ΜΕΝΤ στο γήπεδό της.

Είναι ένα παιχνίδι νοκ άουτ στο οποίο θέλουμε την ΝΙΚΗ για να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση. Το κύπελλο είναι στις φετινές φιλοδοξίες μας, θέλουμε να διακριθούμε και θα δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε.

Η νίκη μας επί του Μίλωνα, μας έδωσε την ευκαιρία να κάνουμε μια καινούργια αρχή και να φέρουμε νίκες και χαμόγελα για τους φιλάθλους του Άρη. Είναι αλήθεια, ότι οι πολλοί τραυματισμοί μας αποδιοργάνωσαν, αλλά θα κάνουμε την αντεπίθεσή μας.

Μετά το κύπελλο, το Σάββατο αντιμετωπίζουμε την ομάδα του Ολυμπιακού στην Αθήνα, αλλά για το παιχνίδι αυτό θα πούμε περισσότερα τις επόμενες ημέρες.

Οι φίλοι και οπαδοί της ομάδας μας θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ομάδα τους στο παιχνίδι κυπέλλου την Τετάρτη. Σας περιμένουμε στο κλειστό της ΜΕΝΤ στην προσπάθεια για νίκη πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου!

 

To Top