Νέα βελτιωμένη πρόταση του Άρη, περιμένει σήμερα το “ναι” του Γκάμα!

Μετά την χθεσινή θετική απάντηση του Χαβιέ Ματίγια στην πρόταση ανανέωσης του Άρη, σειρά παίρνει σήμερα ο Μπρούνο Γκάμα!

Ο Άγγελος Χαριστέας θα έχει σήμερα το τελικό ραντεβού με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, από τον οποίο περιμένει το τελικό του “ναι”, ώστε να παραμείνει και αυτός κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Aπό πλευράς Άρη κατατέθηκε χθες νέα βελτιωμένη οικονομικά πρόταση στον 32χρονο μεσοεπιθετικό, που ξεπερνά τις 300.000 ευρώ ετησίως, ώστε να συμφωνήσει και να υπογράψει το νέο συμβόλαιο, χρονικής διάρκειας ενός έτους με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα (1+1).

Στην σημερινή τους συνάντηση, οι δύο πλευρές θα συζητήσουν κάποιες λεπτομέρειες της συνεργασίας τους από εδώ και στο εξής, ώστε να δώσουν τα χέρια, εφόσον δεν υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Οι “κιτρινόμαυροι” έκαναν την υπέρβαση οικονομικά με την πρόταση στον Μπρούνο Γκάμα, ενώ φροντίζουν να τακτοποιήσουν και τις όποιες φετινές εκκρεμότητες απέμειναν, ώστε να μην υπάρχει κανένας προβληματισμός από την πλευρά του Πορτογάλου επιθετικού.

Η αίσθηση που υπάρχει και στις δύο πλευρές, είναι πως θα υπάρξει ταύτιση απόψεων στις τελικές συζητήσεις για να παραμείνει οριστικά ο Πορτογάλος.

To Top