Η Λίβερπουλ αποθέωσε τον Ράσφορντ!

Η Λίβερπουλ αποθέωσε τον Μάρκους Ράσφορντ χαρακτηρίζοντάς τον πρότυπο, καθώς χάρη στην δική του ενέργεια δεν σταμάτησαν τα δωρεάν γεύματα στα σχολεία.

Μία πολύ δυνατή δικαίωση πέτυχε ο Μάρκους Ράσφορντ. Ο 22χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσω ανοιχτού γράμματος προς το βρετανικό κοινοβούλιο, έκανε έκκληση να μην σταματήσουν τα δωρεάν γεύματα στα σχολεία, τα οποία έχουν ανάγκη περισσότερα από 200.000 παιδιά.

Τελικά  η κυβέρνηση έκανε πίσω και θα συνεχιστεί κανονικά η σίτιση στα σχολεία για έξι εβδομάδες το καλοκαίρι, με τον Μπόρις Τζόνσον να βλέπει την ενότητα του κόσμου πλάι στον Ράσφορντ.

Η Λίβερπουλ με μήνυμά της στο Twitter αποθέωσε τον ποδοσφαιριστή των Κόκκινων Διαβόλων τονίζοντας τον αντίκτυπο που θα υπάρξει για τα παιδιά του Μέρσεϊσαϊντ.

“Τα παιδιά της περιοχής μας θα επωφεληθούν εξαιτίας των δράσεων αυτού του αξιόλογου πρότυπου. Από την Λίβερπουλ με αγάπη” ανέφεραν οι Reds στον επίσημο λογαριασμό τους.

Μήνυμα έστειλε και η έτερη ομάδα του Μάντσεστερ, η Σίτι. Οι Πολίτες υπογράμμισαν ότι η πράξη του Ράσφορντ έκανε την πόλη περήφανη. “Φανταστική δουλειά Μάρκους, κάνεις το Μάντσεστερ περήφανο.

To Top