Ντόρτμουντ: Ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Μενιέ

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ φέρεται να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Τόμας Μενιέ και σύμφωνα με την Bild αναμένεται να ανακοινωθεί πριν το τέλος της Bundesliga.

Στη θέση του δεξιού μπακ πρόκειται να ενισχυθεί η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία φέρεται να είναι κοντά στη μεταγραφή του Τόμας Μενιέ. Ο 28χρονος Γάλλος μένει ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος της χρονιάς και σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Bild, η επισημοποίηση της συμφωνίας δεν θα αργήσει.

Συγκεκριμένα, όπως περιγράφει το δημοσίευμα, οι Βεστφαλοί θα μπορούν να ανακοινώσουν το deal, πριν τη λήξη της Bundesliga στις 27 Ιουνίου. Βέλγικα ΜΜΕ τονίζουν βέβαια ότι Μενιέ θέλει να μείνει στην Παρί μέχρι και το τέλος του Champions League.

Ο Μενιέ είχε αρκετές προσφορές από ομάδες της Ευρώπης, αλλά προτίμησε την Ντόρτμουντ, καθώς εκεί θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί με τους συμπατριώτες του Άξελ Βίτσελ και Τόργκαν Αζάρ.

Ο 28χρονος Γάλλος βρίσκεται στην Παρί Σεν Ζερμέν από το 2016, όταν και η γαλλική ομάδα τον απέκτησε για 6.000.000 ευρώ από την Κλαμπ Μπριζ. Τη φετινή σεζόν με τους Παριζιάνους σημείωσε 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας πετύχει ένα γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ.

To Top