ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νέα δήλωση… διόρθωσης από Ερέρα: “Ποτέ δεν είπα ότι είμαι απλήρωτος, τεράστιο κλαμπ ο Άρης”!

Ο Πάκο Ερέρα μίλησε και πάλι σήμερα, σε μια προσπάθεια να… διορθώσει τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: “Ουδέποτε είπα ότι είμαι απλήρωτος στον Άρη. Δεν είπα ότι ο Άρης είναι πιο μικρό club από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ κι Ολυμπιακό. Μιλούσα καθαρά αγωνιστικά. Ο Άρης είναι τεράστιο κλαμπ”.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Sport24.gr:

“Ποτέ δεν είπα στη συνέντευξη που έδωσα ότι είμαι απλήρωτος. Με ρώτησε ο δημοσιογράφος, αλλά του εξήγησα ότι αυτό είναι προσωπικό θέμα που ακόμα και αν ίσχυε, δεν θα το έλεγα δημόσια σε συνέντευξη. Επίσης, δεν εννοούσα ότι ο Άρης είναι πιο μικρό club από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ κι Ολυμπιακό.

Σε κάθε συνέντευξη Τύπου πριν και μετά τους αγώνες, έλεγα ότι αγωνιστικά προσπαθούμε να φτάσουμε στο επίπεδό τους. Μιλούσα καθαρά αγωνιστικά. Φυσικά και δεν έκανα σύγκριση των ομάδων ως clubs. Ο Άρης για εμένα είναι ένα τεράστιο club. Είμαι χαρούμενος που μου δόθηκε η δυνατότητα να εργαστώ σε αυτή τη σπουδαία ομάδα. Οι οπαδοί ήταν φανταστικοί. Οι καλύτεροι οπαδοί που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Πολύ διαφορετικοί σε σχέση με αυτούς της Ισπανίας. Απόλαυσα κάθε μέρα στη δουλειά.

Όταν έβγαινα στη Θεσσαλονίκη με τη σύζυγό μου, με συναντούσαν οπαδοί του Άρη και μου ζητούσαν να βγάλω μια φωτογραφία μαζί τους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτές τις μέρες. Χτίσαμε μια ομάδα από την αρχή, με αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές. Κάναμε φανταστικό ξεκίνημα με νίκες. Ήρθαν μετά οι τέσσερις ήττες, αλλά χάναμε δύσκολα και πάντα με την ίδια φιλοσοφία, να κοιτάμε στα μάτια κάθε αντίπαλο και να προσπαθούμε παντού και πάντα για τη νίκη”

To Top