Νέα διάκριση, 2ος ο Άρης στους Νέους

Η αποστολή του Τζούντο του Άρη επέστρεψε με μια μεγάλη επιτυχία από τα Πανελλήνια πρωταθλήματα, που διεξήχθησαν στα Άνω Λιόσια και την Αθήνα.

Αναλυτικά όπως ενημέρωσε το σάιτ του ερασιτέχνη Άρη:

Το αγωνιστικό τμήμα του Α.Σ. ΑΡΗΣ στο τζούντο το περασμένο Σαββατοκύριακο, κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό του σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη χρονιά.

Στα 14 χρόνια ύπαρξης του τμήματος, για πρώτη φορά φέτος, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ κατατάχθηκε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών και Γυναικών, δεύτερος, σε βαθμολογία σύλλογος στην Ελλάδα.

Η αγωνιστική ομάδα γύρισε πίσω έχοντας απολογισμό 7 μετάλλια στις 10 συμμετοχές συνολικά, αλλά και με το κύπελλο για την κατάκτηση της 2ης θέσης του συλλόγου Πανελλαδικά, το οποίο θα θυμίζει σε όλους την επιτυχία της Ομάδος μας!

Αναλυτικά:
Στα -60 κιλά Νέων Ανδρών ο Εμινίδης Στέργιος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και απέδειξε για άλλη μία φορά την αξία του παρόλο, που είναι η πρώτη του χρονιά στην κατηγορία των Νέων Ανδρών.

Στα -66 κιλά Νέων ανδρών ο Παναγιώτου Ελευθέριος σίγουρα ήταν από αυτούς, που έκαναν τη διαφορά στο στάδιο αφού εξουδετέρωσε σχεδόν όλους τους αντιπάλους του και έφθασε στον τελικό για να κατακτήσει τελικά το αργυρό μετάλλιο. Εδώ, πρέπει να σημειώσουμε, επίσης, ότι και για τον Παναγιώτου, αυτή είναι η πρώτη του χρονιά ηλικιακά στους Νέους άνδρες.

Στα -70 κιλά Νέων Γυναικών η Νικολέτα Σαρβανίδου κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο κάνοντας πραγματικά τη διαφορά, καθώς αυτό ήταν το δεύτερο Χρυσό μετάλλιο, που πήρε μέσα σε δύο μέρες! Η ίδια η αθλήτρια μας είναι και θα είναι για ακόμη 1 χρόνο νεάνιδα, αλλά αγωνίστηκε και στις Νέες Γυναίκες εκ των οποίων μερικές ήταν κατά 4 χρόνια μεγαλύτερες, και αφού φυσικά κατέκτησε πρώτα το Σάββατο στις νεάνιδες το Χρυσό μετάλλιο!

Στα -100 κιλά ο Μαλλιαρόπουλος Γεώργιος, με την καταπληκτική παρουσία και την αυτοδυναμία του, κατέκτησε την Πρώτη θέση συμπληρώνοντας έτσι τα μετάλλια και στις βαριές κατηγορίες του Α.Σ. ΑΡΗΣ, αποδεικνύοντας παράλληλα, για άλλη μία φορά σε όλους την αξία του!

Στα -55 κιλά παίδων Α΄ ο Μυλωνέλης ΑΘανάσιος κατέκτησε, επίσης το χρυσό μετάλλιο και ανέβηκε στο βάθρο αφού αγωνίστηκε εκτοπίζοντας την πλειοψηφία των αντιπάλων του με Ippon.

Στα -55 κιλά εφήβων ο Γκόλσταϊν Αιμιλιανός κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους έφηβους, αφού έχασε μόνον έναν αγώνα, πράγμα το οποίο αποτελεί πραγματικά κατόρθωμα μιας και ο ίδιος είναι ο μικρότερος στην κατηγορία του και μάλιστα είναι γεννηθείς το Δεκέμβριο.

Στα -55 κιλά εφήβων, επίσης ένας από τους μικρότερους ηλικιακά στην κατηγορία του, ο Γκούτζιος Χρήστος έφτασε να αγωνιστεί για μετάλλιο και τελικά να κατακτήσει την 5η θέση χάνοντας στο Golden score (παράταση) τον τελευταίο του αγώνα.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Τσιμπικάκης Οδυσσέας -73 κιλά Νέων Ανδρών και ο Μουλάτζε Νίκος -81 κιλά Νέων ανδρών επίσης έδωσαν μία πολύ καλή παρουσία, παρόλο που δεν κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των μεταλλίων, τo σίγουρo, όμως είναι ότι αποκόμισαν σημαντική αγωνστική εμπειρία η οποία θα παίξει το ρόλο της μακροπρόθεσμα!

Τα αποτελέσματα των αγώνων αποτελούν δικαιωματικά απόδειξη για τη σκληρή δουλειά που καταβάλουν αθλητές και προπονητές μαζί, με στόχο τη βελτίωση και την πρόοδο!

Οι υπεύθυνοι του τμήματος είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα των παιδιών και είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την προσπάθειά τους, θέτοντας ακόμα υψηλότερους στόχους.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι οι αθλητές μας έχουν κληθεί να συμμετέχουν και να στελεχώσουν τις Εθνικές Ομάδες της Χώρας μας στις Κατηγορίες των Παίδων Α, Εφήβων και Νέων.

To Top