Νέα εμπειρία για τον Διούδη με τους Νέους

Άλλη μια εμπειρία με το εθνόσημο στο στήθος πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Σωκράτης Διούδης, ο οποίος συμμετείχε για ένα ημίχρονο στο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Νέων με την Σλοβενία (2-4), στον Άγιο Κοσμά.

Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο γκολκίπερ του Άρη μπήκε στην ανάπαυλα με το σκορ στο 1-2, μαζί με τον υπόλοιπο βασικό κορμό της ομάδας του Κώστα Τσάνα, η οποία προετοιμάζεται για την Elite Round του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, σε ένα μήνα στη Δανία.

Το σημερινό φιλικό προετοιμασίας, που ήταν το τελευταίο πριν από το μεγάλο ραντεβού του Μαΐου, βρήκε την Ελλάδα να χάνει με 2-4 (8′ αυτ. Μπλάζιτς, 55′ Μπακασέτας – 3′ πέν. Κόβιενιτς, 30′, 72′ Λότριτς, 77′ Σπόραρ), χωρίς όμως αυτό να έχει σημασία, αφού ο ομοσπονδιακός τεχνικός έκανε αρκετά πειράματα και χρησιμοποίησε συνολικά 18 παίκτες.

Μετά την αναμέτρηση, ο Κώστας Τσάνας δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ: «Ήταν το τελευταίο φιλικό πριν από την elite round. Είχαμε πολλές ελλείψεις, ενώ χρησιμοποιήσαμε και αρκετά νέα παιδιά. Το σημερινό αποτέλεσμα μας υποχρεώνει να βρούμε και να μελετήσουμε καλύτερα τα αδύνατα σημεία της ομάδας και να δουλέψουμε περισσότερο. Έχουμε αρκετές ημέρες προετοιμασίας ακόμη και είμαι βέβαιος ότι όλοι μας θα κάνουμε το καλύτερο για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο τουρνουά της Δανίας και να παλέψουμε για την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης. Είναι η πρώτη μας ήττα μετά από πάρα πολύ καιρό και είναι σημαντικό που αυτή ήρθε σε φιλικό αγώνα».

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ: Τσιντώτας (46′ Διούδης), Μαρινάκης, Γκαλίτσιος (46′ Ρουγκάλας), Κουσίδης (70′ Αυγενικού), Φουρλάνος (70′ Πέλκας), Καϊμακαμούδης (46′ Λυκογιάννης), Μπακασέτας, Κασαπάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Κούρο (46′ Μπούζας), Γωνιάδης (46′ Διαμαντάκος).
ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Μπάρουκσιτς, Πάλσιτς (82′ Ντομπροβόλιτς), Γιάνζα, Κόβιενιτς, Μπλάζιτς, Κράνιτς, Μπασκέρα (87′ Γιακόβλεβιτς), Κόλιτς (70′ Ρόιτς), Λότριτς (80′ Ντόρνικ), Πραπρότνικ, Πούσκο (55′ Σπόραρ).

To Top