Επιχείρηση ωμού… εκβιασμού, δεν πείθει ο Μπιτσαξής όσο τον βαρύνουν καυτά ερωτήματα

Επιτέλους, μάθαμε ποιος ευθύνεται για την κατάρρευση των αξιών στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και την παρακμή της ελληνικής κοινωνίας! Βρήκαμε τον «ένοχο», τον σύλλογο πού βρίσκεται πίσω από τα κακώς κείμενα του ελληνικού αθλητισμού. Και φυσικά για όλες αυτές τις «καλές υπηρεσίες» χρειάστηκε να «επέμβει» ο ΓΓΑ! Ρίγη συγκίνησης, ανατριχίλα και δέος…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

Ο Παναγιώτης Μπιτσαξής εν μέσω κομματικών και πολιτικών πιέσεων, υπό το βάρος (και δικών του) αποφάσεων που έχουν καταντήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο περίγελο της Ευρώπης και την κατάσταση «μη αναστρέψιμη» κι έχοντας ξεχάσει τις καλοκαιρινές ιστορίες για τα περί κάθαρσης και άλλων φαιδρών, ξεκίνησε, πλέον, δηλώσεις εκφοβισμού. Αλλά δεν πείθει. Δεν πείθει, όχι απλά γιατί είναι ένας πολιτικός, που άγεται και φέρεται σύμφωνα με τα συμφέροντα, αλλά γιατί πολύ απλά κατακρίνει ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ και του ΔΙΚΑΙΟΥ, όπως έγινε στην περίπτωση του Άρη. Της μοναδικής ομάδας, η οποία έχει τιμωρηθεί τόσο αυστηρά στο χώρο της Σούπερ λίγκας.

Ο ΓΓΑ σε νέες… μνημειώδεις δηλώσεις συνέχισε την προσπάθεια εκφοβισμού και διαστρέβλωσης της αλήθειας. Πρόκειται για ωμό εκβιασμό! Απόδειξη ότι τον ενοχλεί η δικαιοσύνη… Προφανώς η Πειθαρχική Επιτροπή δεν τον ρώτησε! Δεν τον πήρε ένα τηλέφωνο για να ξέρουν οι άνθρωποι τι να… αποφασίσουν!

Η βαρύγδουπη, αλλά κενή περιεχομένου δήλωσή του αναφέρει:

«Το χειρότερο με την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League και της εκκωφαντικής σιωπής, τόσο της ίδιας, όσο και της σκιώδους ηγεσίας της, είναι ότι οπλίζει το χέρι του κάθε φανατικού να βιαιοπραγεί, χωρίς τον φόβο της αγωνιστικής συνέπειας. Το «καλύτερο» είναι η αβάσταχτη ελαφρότητα της συλλογιστικής της. Αν ξανασυμβεί αύριο, το ίδιο ή βαρύτερο περιστατικό, ποιός θα είναι ο ηθικός αυτουργός; Νομίζουν κάποιοι, ότι η Ελλάδα είναι ακυβέρνητη Πολιτεία, επειδή πηγαίνει σε εκλογές. Σφάλλουν. Η χώρα έχει και θεσμικό οπλοστάσιο και αμυντικά ανακλαστικά και την καθολική συναίνεση των πολιτών και του συνόλου των πολιτικών δυνάμεων στην αντιμετώπιση της ανομίας.

Οι αποφάσεις της Πολιτείας θα ληφθούν, εφόσον κριθεί απαραίτητο, μετά την δικαστική ολοκλήρωση της θλιβερής αυτής υπόθεσης, είτε από αυτήν την Κυβέρνηση, είτε από την Κυβέρνηση που θα αναδειχθεί από τις εκλογές. Ένα μήνυμα προς την Ε.Π.Ο. Με τέτοιου τύπου λογικές το αυτοδιοίκητο τρίζει και το μέλλον των Πρωταθλημάτων είναι αβέβαιο».

Αν διαβάσει κάποιος τα λόγια αυτά, θα γελάσει πικρά. Και θα του γεννηθούν χιλιάδες ερωτήματα, για το πώς έφτασε αυτός ο τόπος να… λούζεται αυτούς τους πολιτικούς.

Ας λύσουν η κυβέρνηση και οι πολιτικοί τα πραγματικά προβλήματα του τόπου, ας επιφέρουν την πραγματική κάθαρση στο χώρο του ποδοσφαίρου, με τις χιλιάδες σελίδες της δικογραφίας για τα «περίεργα» παιχνίδια, να παραμένουν… αραχνιασμένες και μετά ας ξεκινήσουν και την προσπάθεια των απειλών και του εκφοβισμού.

Τα καυτά ερωτήματα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του ποδοσφαίρου, για τις επιτροπές διαιτησίας, για τα «περίεργα» παιχνίδια, τον ρόλο των παραγόντων που βρίσκονται σε θέσεις-κλειδιά βαρύνουν (και) τον ΓΓΑ. Εφόσον δεν μπορεί να τα απαντήσει, ας παραιτηθεί. Όλο και θα βρει κάποιον από τους… ισχυρούς να «αναγνωρίσουν» τις καλές του υπηρεσίες. Άλλωστε σύντομα θα πάει… σπίτι του. Οι εκλογές πλησιάζουν!

To Top