Νέα εντός έδρας νίκη (1-0) για τον Αστέρα κόντρα στον Βόλο

Τρίτη σερί εντός έδρας νίκη με σκορ 1-0 για τον Αστέρα Τρίπολης, αυτή τη φορά κόντρα στον Βόλο και οι Αρκάδες βρίσκονται στο -3 από την εξάδα.

Χτίζει σερί εξάδας στο «σπίτι» του ο Αστέρας Τρίπολης! Οι Αρκάδες πήραν τρίτη σερί εντός έδρας νίκη με σκορ 1-0, αυτή τη φορά λυγίζοντας τον αξιόμαχο Βόλο για να μειώσουν ξανά την απόσταση από την εξάδα στους τρεις βαθμούς.

Ο Κέβιν Σονί στο 41′ έλυσε τον γόρδιο δεσμό και πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να είναι ο κορυφαίος του αγώνα κρατώντας όρθιους τους γηπεδούχους με τρομερές επεμβάσεις στο πρώτο μέρος. Το πάλεψε ο Βόλος αλλά δεν έφτανε, μένει στους 18 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς / 4-2-3-1): Παπαδόπουλος, Χριστόπουλος, Ατιένθα (87′ Ιγκλέσιας), Καρμόνα, Άλβαρες, Μουνάφο, Κανελλόπουλος (65′ Βαλιέντε), Σίτο (82′ Κρέσπι), Ριέρα (65′ Τιλίκα), Σόνι (88′ Καπίγια), Μπαράλες.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος / 4-2-3-1): Κότνικ, Ρομέρο, Γκιουλέν (89′ Τερεζίου), Άλχο, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ρεγκατέν (66′ Ροσέρο), Ορόζ, Φερνάντες, Φαν Βέερτ.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης (Αθηνών)
Βοηθοί: Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας), Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ (Αν. Αττικής)
Τέταρτος: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)

To Top