Νέα επικοινωνία με Γιαννάκη, σε καλό επίπεδο οι συζητήσεις!

Σε πολύ καλό επίπεδο βρίσκονται οι συζητήσεις με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, όπως διαβεβαιώνουν οι διοικούντες του Άρη, χωρίς πάντως να λένε το παραμικρό για συμφωνία ή έστω προσέγγιση συμφωνίας. Αυτό προέκυψε και από την χθεσινή επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS δεν έχει οριοθετηθεί χρονικό περιθώριο από τη διοίκηση προς τον Έλληνα τεχνικό για την απάντησή του. Οι άνθρωποι του Άρη θεωρούν πως πρέπει να δώσουν χρόνο στον Γιαννάκη για να πάρει την απόφασή του, βρίσκονται ούτως ή άλλως σε συζητήσεις μαζί του και φυσικά σημαντικό βήμα στην εξέλιξη των συζητήσεων αυτών θα παίξει η απάντηση της κινέζικης ομοσπονδίας μπάσκετ στο ερώτημα του “δράκου” αν μπορεί παράλληλα να εργαστεί σε άλλη ομάδα.

“Περιμένουμε την απάντηση από την Κίνα”, έλεγε χθες στέλεχος της ΚΑΕ για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Γίνεται κατανοητό πως αν ο Γιαννάκης πάρει έγκριση από την ομοσπονδία μπάσκετ της Κίνας για παράλληλη δραστηριότητα με την Εθνική ομάδα, τότε οι συζητήσεις του με τον Άρη θα μπουν σε μια άλλη βάση, πολύ πιο συγκεκριμένη.

Μέχρι τότε, ο Άρης δεν έχει προπονητή και θα συνεχίσει την πορεία του, είτε στις προπονήσεις, είτε στον αγώνα με τα Τρίκαλα στην θεσσαλική πόλη, με το δίδυμο Μουρατίδη – Καμπερίδη.

 

To Top