Στόχος της ΚΑΕ να αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών στις αρχές του 2014

Μέσα στον Ιανουάριο ο Άρης θέλει να κλείσει όλες τις υποθέσεις διακανονισμών των οφειλών προς τους παίκτες που έχουν προσφύγει στην FIBA και τους έχουν επιδικαστεί χρηματικά ποσά. Στόχος φυσικά είναι η όσο το δυνατόν πιο άμεση άρση του απαγορευτικού μεταγραφών, ουτώς ώστε αν αυτό κριθεί σκόπιμο (που θα κριθεί) να μπορεί ο επόμενος προπονητής να επιλέξει παίκτες χωρίς περιορισμούς.

Από τις 25 Ιανουαρίου 2012 οι κίτρινοι δεν μπορούν να πάρουν παίκτες εκτός του ελληνικού πρωταθλήματος και μάλιστα αυτούς των οποίων το letter of clearance βρίσκεται στην Ελλάδα πριν από την συγκεκριμένη ημερομηνία.

Με την άρση του απαγορευτικού, θα έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν παίκτες χωρίς περιορισμούς και να προχωρήσουν στην ενίσχυση της ομάδας, αν αυτό κριθεί απαραίτητο. Ο Βαγγέλης Αγγέλου παραδέχθηκε πως κινήθηκε η ομάδα για να αποκτήσει παίκτη, αλλά δεν τα κατάφερε (Κατσίβελης, είπε όχι ο Ολυμπιακός).

Η διοίκηση θα επιδιώξει άμεσα να έρθει σε συμφωνία με τους Μπράιαντ Ντάνστον, Άαρον Μάιλς και Γάιο Σκορδίλη, ούτως ώστε να μπορέσει να άρει το απαγορευτικό. Υπάρχουν ήδη κάποιες πρώτες συζητήσεις που έγιναν στις αρχές του Δεκέμβρη, όμως με το νέο έτος αυτές οι επαφές θα γίνουν πολύ πιο συγκεκριμένες.

Εννοείται πως το συγκεκριμένο ζήτημα συνδέεται άμεσα και με την υπόθεση Γιαννάκη και το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

 

To Top