Ο Μάρκοβιτς κέρδισε πόντους, παραμένει πάντα (δεύτερη) επιλογή για τον Άρη

Η περίπτωση του Νέναντ Μάρκοβιτς παραμένει “ζωντανή” για τον Άρη στο ενδεχόμενο που δεν προχωρήσουν με θετικό τρόπο οι συζητήσεις με τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο Βόσνιος τεχνικός πάντως είναι γεγονός πως κέρδισε πόντους στην διοίκηση του Άρη με την χθεσινή νίκη του ΚΑΟΔ επί του Ολυμπιακού…

Αυτό δεν σημαίνει ότι αλλάζουν οι… ισορροπίες. Ο πρώτος και ξεκάθαρος στόχος είναι ο Γιαννάκης. Είναι, όμως, ξεκάθαρο πλέον, πως οι κίτρινοι θα επιδιώξουν με κάθε (εντός πραγματικότητας και δυνατοτήτων) τρόπο να αποκτήσουν τον Μάρκοβιτς στην περίπτωση που δεν υπάρχει Γιαννάκης.

Ο Βόσνιος οδήγησε χθες τον ΚΑΟΔ σε μια πολύ σπουδαία νίκη επί των πρωταθλητών Ευρώπης, παίζοντας χωρίς τον καλύτερο Έλληνα παίκτη που διαθέτει (Χρυσικόπουλος) και δίνοντας μεγάλο χρόνο συμμετοχής σε δύο νεαρούς παίκτες, καθώς ο Σλαφτσάκης (1994 γεννημένος) έπαιξε 24 λεπτά και ο Σπυριδωνίδης (1995 γεννημένος) έπαιξε 19 λεπτά!

Αν συνυλοπογίσει κανείς – και το έχουν κάνει ήδη στην ΚΑΕ – το γεγονός ότι ο Μάρκοβιτς στον Πανιώνιο έβαλε τον Αθηναίου, τον Αθανασούλα, τον Καββαδά και τον Σαρικόπουλο να παίξουν, όταν ήταν σε ηλικία 19-20-21 ετών αντιλαμβάνεται τους λόγους που είναι η δεύτερη επιλογή πίσω από τον Γιαννάκη.

 

To Top