ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέα κρίση στον ΟΦΗ: Επιστολής παραίτησης Παπαδόπουλου, τον κρατάει ο Τσάλος

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΟΦΗ μετά το ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο. Ο Νίκος Παπαδόπουλος άφησε με δηλώσεις του  να εννοηθεί ότι βρίσκεται προ των πυλών της αποχώρησης και λίγη ώρα μετά η ΠΑΕ δημοσιοποίησε επιστολή του στους μετόχους, όπου ουσιαστικά κάνει απολογισμό της έως τώρα πορείας και μιλά για… αδιέξοδο!

Μεταξύ άλλων ο προπονητής του ΟΦΗ αναφέρει ότι: «Το πρόβλημα στην ομάδα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, αν και είναι ένας σοβαρότατος παράγοντας για τη λειτουργία μιας ομάδας, αλλά είναι η έλλειψη γνώσης, η έλλειψη σοβαρότητας, η έλλειψη ενότητας από όλους και κοινού οράματος.

Με την επιστολή μου αυτή και αυτά που αναφέρω, και άλλα πολλά που καθημερινά συμβαίνουν στην ομάδα και δεν μπορώ να αναφέρω στην επιστολή αυτή, νομίζω ότι η κατάσταση έφτασε σε αδιέξοδο! Για τους λόγους αυτούς, σας ενημερώνω ότι μετά την άδεια που έχουν οι παίκτες και το προπονητικό team για την γιορτή των Χριστουγέννων και με την επιστροφή τους από αυτήν και εφόσον δεν έχουν λυθεί τα προβλήματα της ομάδας, θα θέσω την παραίτηση μου στην διάθεση της διοίκησης»!

Άμεση ήταν η αντίδραση της διοίκησης του ΟΦΗ στην επιστολή του Νίκου Παπαδόπουλου μέσω της οποίας έκανε γνωστό ότι αν δεν λυθούν τα προβλήματα την επόμενη εβδομάδα θα παραιτηθεί. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Φώτης Τσάλος ανέφερε ότι όσο είναι ο ίδιος στην ομάδα, θα είναι και ο έμπειρος τεχνικός και τόνισε σε δήλωσή του:

«Οσο είμαι πρόεδρος στην ομάδα, θα είναι ο Παπαδόπουλος προπονητής του ΟΦΗ. Βγάζει μια δικαιολογημένη πικρία, για τους μετόχους, γιατί δεν τηρήθηκαν κάποια πράγματα.

Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη δουλειά του και θα κάνουμε τα πάντα να μείνει μαζί μας, όπως του ανέφερα και στη συνάντηση που είχαμε

To Top