ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Παραμανίδης: «Η διοίκηση να… διοικήσει, ενότητα των Αρειανών και στήριξη στον Γιαννάκη»

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής του Άρη Βασίλης Παραμανίδης, μίλησε με αφορμή την παρουσία του Παναγιώτη Γιαννάκη στις Σέρρες για να τιμηθεί.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για την πρόσκληση του στον Γιαννάκη: “To Αριστοτέλειο κολέγιο Σερρών έκανε μια όμορφη γιορτή για τα παιδιά και εκλεκτός καλεσμένος ήταν ο Παναγιώτης Γιαννάκης”.

Για τον Παναγιώτη Γιαννάκη και την σημερινή κατάσταση που επικρατεί στον Άρη:

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης  είναι χρόνια φίλος, είναι ο άνθρωπος που αυτή τη στιγμή προσπαθεί να βοηθήσει και να ανεβάσει τον Άρη, την ομάδα που αγαπάμε όλοι και πρέπει ο κόσμος να σταθεί δίπλα, βλέπεται τι αγώνας γίνεται με τους Έλληνες παίκτες και τι προσπάθεια κάνουν και πόσο μπορεί να αλλάξει η ομάδα από τη μία στιγμή στην άλλη αν συ στρατευτούν  αρκετοί Αρειανοί και μπορούν και έχουν αποδείξει ότι μπορούν να προσφέρουν να ενισχύσουν αυτήν την ομάδα και να την στηρίξουν τώρα που χρειάζεται και να μπορέσει να πάρει μια δυναμική προς τα πάνω.

Δεν υπάρχει χρόνος και η διχόνοια με διχόνοια και ο καθένας να  λέει το δικό του, ο Άρης δεν πρόκειται να πετύχει τίποτα ενώ αν συ στρατευτούν όλοι αυτοί που μπορούν και ο καθένας να έχει μια διακριτική παρουσία εκεί που μπορεί να προσφέρει είναι θέμα χρόνου νομίζω να αρχίσουμε να γελάμε από χαρά και να βλέπουμε την προσπάθεια των παιδιών που κάθε μέρα γίνονται και καλύτεροι.

Αν σκεφτούμε την ποιότητα που υπάρχει στους Έλληνες παίκτες στην δυναμική που έχουν, φανταστείτε με δύο καλούς ξένους, τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα. Η διοίκηση πρέπει να στηρίξει όλη αυτήν την προσπάθεια και πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση, να δείξει η ομάδα ποια είναι και ότι είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος με μεγάλη ιστορία.

Όταν βλέπεις μια προσπάθεια και γυρνάει έναν αγώνα από τους 25 πόντους στο συν 1 σηκώθηκε το γήπεδο αρκετοί Αρειανοί ήταν στεναχωρημένοι  που η ομάδα γύρισε το παιχνίδι. Δεν γίνεται ο Άρης να παίζει με αυτόν το κόσμο, αν δεν ήταν ο Παναγιώτης στην ομάδα τι θα γινόταν; υπήρχε περίπτωση να προχωρήσουμε και να κάνουμε κάτι παραπάνω είναι θέμα εμπνεύσεις  και του ανθρώπου που έχει την διάθεση να συ στρατευτούν δίπλα του κάποιοι για να μπορέσει να παίξει η ομάδα όχι μόνο να παίξει καλύτερα να δείξει τον καλό της το πρόσωπο να δείξει τι ομάδα είναι και πως είναι ο Άρης.

Δεν γίνεται να υπάρχει κόντρα ανάμεσα στον Αρβανίτη και στον Λάσκαρη, τι έχουν να χωρίσουν, αν μπορεί να προσφέρει κάποιος κάτι ας το κάνει με διάθεση τα προσωπικά τα αφήνουμε στην άκρη.  Η διοίκηση να διοικήσει, ενότητα των Αρειανών και στήριξη στον Γιαννάκη αυτό χρειάζεται. Όλοι έχουν μια εμπειρία ας τα βάλουν κάτω και ας στηρίξουν την ομάδα και νομίζω ότι και αυτοί θα χαρούν πολύ να δουν το γήπεδο γεμάτο και την προσπάθεια των παιδιών.

To Top