Νέα κρίσιμη σύσκεψη για το γήπεδο των Σερρών, αναμονή για το παιχνίδι του Άρη

Κρίσιμη σύσκεψη αναμένεται να πραγματοποιηθει σήμερα Πέμπτη (19/10) στην περιφερειακή ενότητα Σερρών, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν μπορεί να φιλοξενηθεί το ερχόμενο ματς, ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον Άρη από το Δημοτικό γήπεδο των Σερρών.

Όπως μεταδόθηκε από χθες προέκυψε μετά από νεότερους ελέγχους στο γήπεδο πως υπάρχει θέμα με το στέγαστρο στην εξέδρα των επισήμων, αλλά και πρόβλημα με τη στατικότητα στη θύρα 6!

Τα σενάρια είναι αυτή την στιγμή τέσσερα, εφόσον διαπιστωθεί ότι ισχύουν τα προβλήματα στο γήπεδο:

Α. Να μείνει ένα κομμάτι του γηπέδου κλειστό, όπου δηλαδή υπάρχει πρόβλημα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως είναι δύσκολο αφού θα έχει μειωθεί δραματικά η χωρητικότητα στις εξέδρες, σε ένα ματς θα υπάρξει και μετακίνηση οπαδών του Άρη.

Β. Να βρεθεί άμεσα κάποιο άλλο γήπεδο για να φιλοξενήσει το παιχνίδι. Να σημειωθεί ότι ο Πανσερραϊκός έχει δηλώσει δεύτερη έδρα την Τούμπα και είχε αγωνιστεί σε αυτήν στην 3η αγωνιστική με τον Παναιτωλικό. Βέβαια στην 8η αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο την Κυριακή στην Τούμπα.

Γ. Να αποφασιστεί αντιστροφή της έδρας και διεξαχθεί ο αγώνας στο «Κλ. Βικελίδης»

Δ. Να φτάσουμε στην έσχατη λύση, την αναβολή του παιχνιδιού…

Το φοβερό είναι πως όλα αυτά τα προβλήματα εμφανίζονται λίγες ημέρες μετά τα έργα που έγιναν στο γήπεδο και μάλιστα είχε δοθεί η σχετική άδεια για τη φιλοξενία παιχνιδιών της πρώτης κατηγορίας. Κάτι που είχε και ως αποτέλεσμα να διεξαχθούν ήδη δύο αγώνες του Πανσερραϊκού με αντίπαλο τη Λαμία και τον ΠΑΣ Γιάννινα!

To Top