ΜΠΑΣΚΕΤ

Τολιόπουλος: «Μία τεράστια νίκη για την ψυχολογία μας» (videos)

Ο Βασίλης Τολιόπουλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της χθεσινής πρώτης νίκης του Άρη στο Eurocup, παίρνοντας από το… χέρι την κιτρινόμαυρη ομάδα κόντρα στην Τουρκ Τέλεκομ…

Ο διεθνής γκαρντ σε δηλώσεις του ανέφερε για την σημαντικότητα της χθεσινής νίκης αλλά και για την «δίψα» για μία ανάλογη πετυχημένη συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο γκαρντ του Άρη:

“Έχω δουλέψει αρκετά αυτά τα δύο χρόνια που είμαι στην ομάδα, θέλω να είμαι σταθερός για να βοηθάω την ομάδα μου, πρέπει να είμαι σταθερός σε αυτή την δύσκολη χρονιά που έχουμε και ο καθένας πρέπει να βοηθάει με τον τρόπο του έτσι να είμαστε στην ίδια σελίδα και να πετύχουμε”.

Στη συνέχεια υπογράμμισε: “Όσες απουσίες και να υπάρχουν έχουμε πει στην ομάδα ότι θα είμαστε όλοι ένα, ότι θα είμαστε όλοι μαζί. Ακόμα και τα παιδιά που δεν παίζουν βοηθάνε πάρα πολύ στο παιχνίδι. Όπως είπαμε είναι μία τεράστια νίκη που βοηθάει στην ψυχολογία μας πάνω από όλα, θέλουμε να συνεχίσουμε, να παίρνουμε μεγάλες νίκες. Κάθε νίκη μετράει και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι”.

Καταλήγοντας τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα πέτυχε τη πρώτη της νίκη στη διοργάνωση, το χρειαζόμασταν ένα μεγάλο αποτέλεσμα και ειδικά μπροστά στον κόσμο μας που ήταν απίστευτος. Τα δώσαμε όλα, η άμυνα μας ήταν εξαιρετική και μπορέσαμε να κρατήσουμε μία τόσο ποιοτική ομάδα κάτω από τους 70 πόντους. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει”.

 

To Top