Νέα μάχη για την έφεση με αντίπαλο τον χρόνο…

ΚΟΝΤΗΣ-ΝΑΙ

Ο αγώνας δρόμου συνεχίζεται σήμερα για τον Άρη… Οι διοικούντες των κίτρινων θα επιχειρήσουν από σήμερα να διευθετήσουν το σύνολο των υποχρεώσεων που υπάρχει για την ΠΑΕ. Την ίδια ώρα όλοι παραδέχονται ότι ο χρόνος πλησιάζει προς το τέλος του… Η διοίκηση της ΠΑΕ πρέπει να καταθέσει τον φάκελο για την αδειοδότηση.

Υπάρχει η δυνατότητα να είναι έτοιμος μέχρι την Τρίτη, όμως οι κίτρινοι εμφανίζονται διατεθειμένοι να καταθέσουν την έφεση τους σήμερα Δευτέρα.

Απομένουν πλέον ελάχιστες μόνο ώρες, προκειμένου να ξεπεραστούν τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν σε πρώτη φάση και οδήγησαν την πρωτοβάθμια επιτροπή να ανάψει κόκκινο φως στους κίτρινους.
Οι κίτρινοι τρέχουν προκειμένου να μπορέσουν να:

1. αποδείξουν ότι οι περιπτώσεις των προσφυγών (Φατί, Ντίκο) έχουν ξεπεραστεί.

2. παρουσιάσουν ενώπιον της επιτροπής ένα βελτιωμένο πλάνο βιωσιμότητας. Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να έχει πρώτα υπογραφεί και επίσημα η δανειακή σύμβαση με τον Ισπανό τραπεζίτη Φερνάντο Πλα.
Θα πρέπει, δηλαδή, να αναλυθεί το ακριβές πλάνο εισροής των χρημάτων μέχρι και το τέλος του 2015, ενώ παράλληλα να αποδειχθεί ότι ο Άρης έχει όλες τις προϋποθέσεις βιωσιμότητας του.
Σε ότι αφορά το… νούμερο 1 οι διοικούντες καλούνται να βρουν ρευστό μέχρι το μεσημέρι, ούτως ώστε να καταβάλλουν τα συμφωνηθέντα στους Φατί και Ντίκο, για να μην ενεργοποιήσουν τελικά τις προσφυγές τους, τις οποίες επέλεξαν να αποσύρουν για να διευκολύνουν τη διοίκηση την προηγούμενη εβδομάδα.
Τέλος, η διοίκηση βρίσκεται σε αναζήτηση των 100.000 ευρώ που απαιτούνται για την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής, που πέτυχε ο Διγενής Λακκώματος, για το ποσό που οφείλεται από τη μεταγραφή του Αβραάμ Παπαδόπουλο.

To Top