Νέα μέλη στον ΑΣ από τη δράση στην Ξάνθη, επόμενος σταθμός το Αγρίνιο

Νέα μέλη έκαναν εγγραφή στον ΑΣ και άλλα ανανέωσαν τη συνδρομή τους από τη δράση στην Ξάνθη, ενώ επόμενος σταθμός είναι το Αγρίνιο.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναφέρεται σχετικά: «Η δράση του Α.Σ. ΑΡΗΣ για την εγγραφή νέων μελών, ανανέωση συνδρομών και τη διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ σε όλη την Ελλάδα, συνεχίστηκε στην Ξάνθη.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας με τα μέλη του Ερασιτέχνη, Χρήστος Βλάχος, βρέθηκε στην ακριτική πόλη με την ευκαιρία του αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας με την Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδας. Εκεί, είχε τη δυνατότητα να εγγράψει νέα μέλη στον Α.Σ. και να ανανεώσει συνδρομές, φέρνοντας κι άλλους, εκτός Θεσσαλονίκης, φίλους του συλλόγου πιο κοντά στο θεματοφύλακά του.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον Σύνδεσμο Φίλων ΑΡΗ Ξάνθης, τους φιλάθλους του συλλόγου μας στην πόλη αλλά και τις γύρω περιοχές, όπως και αυτούς που ταξίδεψαν από τη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα και έκαναν την εγγραφή τους στον Ερασιτέχνη επί ξανθιώτικου εδάφους.

Επόμενη στάση του Α.Σ. εκτός Θεσσαλονίκης, στο Αγρίνιο, όπου την Κυριακή 26/01 ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό για τη Superleague. Οι φίλοι του ΑΡΗ στην πόλη αλλά και γενικότερα στη Στερεά Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν μέλη της «μάνας» του συλλόγου».

To Top