Νέα μεγάλη ατυχία για τον Φούσκα

Ιδιαίτερα άτυχος, για δεύτερη φορά μέσα στη φετινή σεζόν, στάθηκε ο Στράτος Φούσκας, που τραυματίστηκε σοβαρά στο προχθεσινό παιχνίδι της Κ-17 με τον ΠΑΟΚ και θα χάσει το φάιναλ φορ της Τρίπολης.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Σύμφωνα με τις αρχικές ενδείξεις, ο νεαρός μέσος έχει υποστεί ρήξη συνδέσμων στο γόνατο, πρόβλεψη που εφόσον επιβεβαιωθεί θα τον υποχρεώσει σε πολύμηνη απουσία. Είναι το δεύτερο «χτύπημα» που δέχεται ο Φούσκας μέσα σε μια χρονιά, αφού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Ξάνθη είχε τραυματιστεί σοβαρά στο μάτι. Τότε, είχε μείνει σχεδόν τρεις μήνες εκτός γηπέδων, κινδυνεύοντας ακόμα και να χάσει την όρασή του…

Όπως είναι φυσικό, ο άτυχος χαφ θα χάσει το προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με το οποίο θα ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος, καθώς και το φάιναλ φορ, το οποίο θα φιλοξενηθεί στην Τρίπολη, πιθανότατα στις 11 και 13 Μαΐου.

Εκεί, ο Άρης αναμένεται να διασταυρωθεί στα ημιτελικά με τον διαφαινόμενο νικητή του Νοτίου ομίλου, Ολυμπιακό, ενώ παρόντες στην τετράδα θα είναι επίσης ο ΠΑΟΚ και ένας εκ των Πανιωνίου και Παναθηναϊκού.

To Top