Νέα παγκόσμια υπόκλιση στον κόσμο του Άρη! Στο Τop10 του Ultras World της εβδομάδας (την ώρα που αλλού τα σπάνε…) -video

Την ώρα που σε κάποια άλλα γήπεδα, οι οπαδοί μιας ομάδας (π.χ. ΑΕΚ) επιλέγουν να τα… σπάσουν όλα, καταδικάζοντας την σε υποβιβασμό, έρχεται μια ακόμη παγκόσμια αναγνώριση-υπόκλιση στον κόσμο του Άρη, από το Ultras World, μια παγκόσμια ιστοσελίδα που ασχολείται αποκλειστικά με τους οπαδούς όλου του πλανήτη!

Στο Top 10 της εβδομάδας που μας πέρασε, η συγκεκριμένη ιστοσελίδα έχει συμπεριλάβει την εκπληκτική κερκίδα των οπαδών του Άρη στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, μαζί με άλλες εννιά από όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη! Αναγνώριση, δέος και υπερηφάνεια.

Φυσικά δεν μπήκε στο Top 10 η… κερκίδα (με τα αίσχη) των οπαδών της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, γιατί προφανώς και στη συγκεκριμένη παγκόσμια ιστοσελίδα έχουν εξαπολύσει προβοκατόρικη επίθεση στην αθηναϊκή ομάδα!

Ανάμεσα στις ομάδες που έχουν μια θέση στο Top 10 είναι η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η Πενιαρόλ, οι ιταλικές Τζένοα και Σαμπντόρια,  η Διναμό Δρέσδης, ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας ενώ στο νούμερο ένα βρίσκεται η ρουμάνικη Τιμισοάρα.

Απολαύστε το βίντεο και καμαρώστε για τον κόσμο του Άρη, μαζί με χιλιάδες άλλους επισκέπτες από όλον τον κόσμο!

To Top