ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νέα ΠΑΕ: Ελέγχει το καταστατικό ο Α.Σ., περιμένουν το τελικό “οκ” της τράπεζας

Καθημερινές είναι πλέον οι εξελίξεις στο μέτωπο της σύστασης της νέας ΠΑΕ Άρης. Η πενταμελής επιτροπή διεκπεραιώνει μία-μία τις υποχρεώσεις της, καθώς χθες παρέδωσε έτοιμο το καταστατικό στον Ερασιτέχνη, για τον απαιτούμενο έλεγχο από την νομική του υπηρεσία.

Οι ιθύνοντες του Α.Σ. θέλουν να εξετάσουν ενδελεχώς τα όσα προβλέπονται στις σχέσεις του ίδιου με τη νέα ΠΑΕ (ποσοστό, υποχρεώσεις, έλεγχος) προκειμένου να ανάψουν το “πράσινο φως” για να παραπεμφθεί στον συμβολαιογράφο.

Παράλληλα, τα μέλη της επιτροπής περιμένουν σήμερα το τελικό “οκ” της τράπεζας για τον λογαριασμό “ειδικού σκοπού”. Η Τράπεζα Πειραιώς, είναι αυτη που έχει τον πρώτο λόγο, καθώς δείχνει έτοιμη να “τρέξει” γρήγορα τις διαδικασίες, σε σχέση με τις υπόλοιπες. Σήμερα, μάλιστα, η νομικής της υπηρεσία θα απαντήσει οριστικά στο αν δέχεται και το κατά πόσο έτοιμη είναι να ανοίξει τον λογαριασμό το αργότερο μέχρι την Πέμπτη.

Στόχος των μελών, είναι να κινηθούν εντός προθεσμιών που τους δίνει το υπάρχον νομικό πλαίσιο, για να ξεκινήσει η διαδικασία καταβολής χρημάτων για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου την Παρασκευή. Υπενθυμίζουμε, ότι η διαδικασία διαρκεί 14 ημέρες, οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ολοκληρωθεί στις 24 Ιουνίου. 

To Top