ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Προτεραιότητα στον Μακ Νιλ, ετοιμάζεται για την διαπραγμάτευση ο Άρης

Αν θεωρηθεί ενδεχόμενο που συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες η παραμονή του Οκάρο Γουάιτ στον Άρη, οι κίτρινοι είναι λογικό να ρίχνουν το βάρος στην ανανέωση του Τζερέλ Μακ Νιλ. 

Προς το παρόν το μόνο δεδομένο είναι ότι στον Αμερικανό γκαρντ έγινε απευθείας πρόταση, σε προφορικό επίπεδο, από την διοίκηση. Ο Μακ Νιλ ξέρει ότι ο Άρης τον θέλει, έχει τεθεί και η βάση διαπραγμάτευσης στο οικονομικό, ο παίκτης έχει εκφράσει ανοικτά την επιθυμία του να συνεχίσει, ειδικά από τη στιγμή που έμεινε και ο Δημήτρης Πρίφτης και πλέον πρέπει να γίνει κάποια στιγμή το βήμα από την ομάδα για την έναρξη των διαπραγματεύσεων σε πιο επίσημη μορφή.

Οι κίτρινοι θα πρέπει να καταθέσουν γραπτή πρόταση για τον Μακ Νιλ, αυτή να σταλεί στους εκπροσώπους του παίκτη στην Αμερική και να αρχίσει η κουβέντα. Εννοείται ότι αυτή η κουβέντα ξεκινάει με ευνοϊκές προϋποθέσεις και για τις δύο πλευρές, διότι πολύ απλά θέλουν να συνεχίσουν να συνεργάζονται.

Αν υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, που προφανώς θα υπάρχει, θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση για να βρεθεί η “χρυσή τομή”. Είναι βέβαιο ότι την δεδομένη στιγμή και οι απαιτήσεις του Μακ Νιλ, όπως των περισσότερων παικτών που έχουν κάνει καλή χρονιά, θα είναι ιδιαίτερα υψηλές, γι’ αυτό και απαιτούνται σωστοί χειρισμοί και ένας από αυτούς είναι και η διαχείριση του χρόνου και του τάιμινγκ για την κατάθεση της πρότασης.

To Top