Νέα πρόκληση! Μιλάνε για άνιση μεταχείριση και απειλούν! Ας έφευγε ο ομογενής μετά τα πέναλτι-μαϊμού και τα γκολ οφσάιντ!

Ο Άρης έχει τα δικά του προβλήματα. Τα πολλά ανοιχτά μέτωπα και τις δικές του ανοιχτές πληγές. Κάνει το μεγάλο του αγώνα για να επιβιώσει. Δεν έχει περιθώριο να ασχοληθεί με άλλους, όσο το δικό του σπίτι «καίγεται», όμως…

Όμως κανείς δεν μπορεί να κλείσει τα μάτια στα όσα απίθανα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες, τα οποία μας… μουντζώνουν όλους εν ψυχρώ, σε μια απόλυτη διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

Ο λόγος για την περιβόητη υπόθεση Σαλπιγγίδη. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Θεσσαλονίκης μούντζωσε εν ψυχρώ τον βοηθό διαιτητή στον αγώνα με τον Πλατανιά, αποβλήθηκε και τιμωρήθηκε βάσει των κανονισμών με έξι αγωνιστικές. Παρά την προσπάθεια αγιοποίησης (εκεί που τον γιουχάιζαν ξαφνικά θυμήθηκαν πόσο καλό παιδί είναι ο… “κύριος σςςς”) που έγινε μέσα στην εβδομάδα, και την επιχείρηση να γίνει το μαύρο-άσπρο, ήταν από τις λίγες φορές, πράγματι, που εφαρμόστηκαν κατά γράμμα οι κανονισμοί.

Όσο και να θέλεις να αγιάσεις, όμως, και να μην ασχοληθείς δεν μπορείς, όταν γίνεσαι μάρτυρας μια νέας πρόκλησης. Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ (!) μιλάνε για άνιση μεταχείριση, για δυνάμεις που θέλουν τον κακό της ομάδας (του δημοσίου) και απειλούν ότι ο… μεγιστάνας επιχειρηματίας που προσγειώθηκε με (πολιτικό) αλεξίπτωτο στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα θα αποχωρήσει. Ώρα του καλή κι αέρα στα πανιά του… Θα έρχεται ίσως για διακοπές στο… ξενοδοχείο-σύμβολο της πόλης. Κάτι είναι κι αυτό.

Αιδώς! Η ανακίνηση με εκβιαστικό τρόπο μεθόδων που θα καταπατήσουν τους κανονισμούς και τις αποφάσεις των δικαστικών οργάνων προκαλεί μόνο οργή και αγανάκτηση στον υπόλοιπο υγιή φίλαθλο κόσμο.

Στην τελική ανάλυση, δεν είδαμε τέτοιου ευαισθησία από τον ομογενή επιχειρηματία, όταν σκόραρε ο Αθανασιάδης με γκολ ένα μέτρο οφσάιντ ή όταν έπαιρνε η ομάδα του ανύπαρκτα πέναλτι-μαϊμού κατά συρροήν.

Κανένας εκβιασμός δεν θα περάσει… Ο κόσμος βλέπει και κρίνει!

To Top