Νέα περίεργη ανακίνηση θέματος διαιτησίας από τα Γιάννινα

Μετά την ανακίνηση θέματος διαιτησίας για… παλαιότερα παιχνίδια από οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα (γιατί άραγε τώρα το θυμήθηκαν;) τις τελευταίες ώρες εκπορεύεται από το ρεπορτάζ των Ιωαννίνων “προβληματισμός για τις διαιτησίες που έχουν στα τελευταία ματς”. 

Οι αναφορές με έμφαση αναφέρουν ότι: “Με παράπονα αποκλείστηκε από την συνέχεια του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες δεν έμειναν ευχαριστημένοι από τη διαιτησία του Ιωαννίδη στο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» αλλά είναι δυσαρεστημένοι και από τα ματς του πρωταθλήματος.  Οι άνθρωποι του ΠΑΣ ελπίζουν να μην υπάρχει κάποια στοχοποίηση της ομάδας τους και περιμένουν να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ο Σπάθας, ο οποίος έχει οριστεί να σφυρίξει την εντός έδρας αναμέτρηση των Γιαννιωτών με τον Άρη”.

Όλα αυτά παραμονές ενός κρίσιμου αγώνα με τον Άρη, με εύλογη την απορία για ποιο λόγο επιλέχθηκε η ανακίνηση θέματος διαιτησίας και μάλιστα τη στιγμή που οι κίτρινοι έχουν βγει άνευ συναγωνισμού “πρωταθλητές στην αδικία που βίωσαν εις βάρος τους” από την πρεμιέρα μέχρι και την 25η αγωνιστική.

To Top