ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέα σπουδαία νίκη για τις «κίτρινες»! 3-2 την Ηλιούπολη και «2 στα 2»!

Μετά την σπουδαία νίκη επί του ΑΟ Θήρας στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Α1 γυναικών, ο Άρης έφυγε με το «διπλό» σήμερα από την Ηλιούπολη, αναγκάζοντας σε ήττα την τοπική ομάδα με 2-3.

Οι «κίτρινες» μπορεί ν΄ άφησαν έναν βαθμό στην Αθήνα, αλλά επιστρέφουν στη βάση τους, τη Θεσσαλονίκη, με τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους.

Μάλιστα, τα κορίτσια του Δημήτρη Σολκίδη θα μπορούσαν να είχαν φύγει με καθαρό τρίποντο από την Αθήνα και νίκη με 3-1, όμως, “πλήρωσαν” τα λάθη τους, με αποτέλεσμα να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα στη διαδικασία του τάι-μπρέικ, σ΄ ένα κακό παιχνίδι, από πλευράς διαιτησίας, και για τις δύο ομάδες.

Τέλος, να σηεμιωθεί ότι παρών στο γήπεδο της Ηλιούπολης ήταν και ο άνθρωπος που στηρίζει το γυναικείο βόλεϊ του Άρη, ο Γιάννης Ρεντζεπέρης.

Τα σετ: 25-19, 24-26, 19-25, 28-26, 13-15.

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Λυκογιάννη): Γεωργίου, Αργυροπούλου, Μπούκοβιτς, Μαλουσάρη, Μαρκοπούλου, Γιοβάνη, Μάρκου-λ / Δανίκα, Λάππα, Καπέλου.

ΑΡΗΣ (Σολκίδης): Πεσόα, Γκάνο, Καλανταρίδου, Καετάνο, Τυλφιώρη, Τσομπανίδου, Ιακωβίδου-λ / Γουγούση, Κοσμά, Πλουμή, Κούση.

 

To Top