ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα συζήτηση με Μάντζιο σήμερα, οριστικοποιείται η συμφωνία με τον Άρη

Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να είναι ο νέος προπονητής του Άρη, αποτελώντας προσωπική επιλογή του Καρυπίδη, ο οποίος πιστεύει ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος του κιτρινόμαυρου συλλόγου σε μια κρίσιμη περίοδο.

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει κοντά σε συμφωνία και σήμερα αναμένεται να να γίνει μια ακόμη συζήτηση, η οποία εκτός απροόπτου θα είναι και η τελική, ανοίγοντας τον δρόμο για την επισημοποίηση της συνεργασίας.

Ο 50χρονος Έλληνας προπονητής πήρε προβάδισμα από τους Τραϊανό Δέλλα και Γιάννη Αναστασίου, τα ονόματα των οποίων επίσης είχαν πέσει στο τραπέζι ως υποψήφια για αντικαταστάτες του Μίχαελ Ένινγκ. Τελικώς, όπως αποφάσισαν οι επικεφαλής του Άρη, ο Μάντζιος ξεχώρισε από αυτή την τριάδα για διάφορους λόγους.

Ο Μάντζιος έχει φορέσει στο παρελθόν την φανέλα του Άρη (1998-2000), έχοντας διατελέσει και αρχηγός και θα είναι η πρώτη φορά που θα καθίσει στην άκρη του πάγκου, όντας η μεγαλύτερη πρόκληση της προπονητικής του καριέρας και ο μεγαλύτερος σύλλογος που θα αναλάβει το τιμόνι του.

Την περασμένη σεζόν ήταν προπονητής της Λαμίας, ενώ τα προηγούμενα πέντε χρόνια έκατσε στον πάγκο του Πανιωνίου, του Λεβαδειακού και του Απόλλωνα Σμύρνης.

To Top