ΜΠΑΣΚΕΤ

Φιλικό τεστ στη Λάρισα σήμερα για τον Άρη, το πρώτο από τα δύο με τους Θεσσαλούς

Φιλικό παιχνίδι θα δώσει σήμερα το απόγευμα (17.00) στη Λάρισα απέναντι στην ομώνυμη ομάδα ο Άρης, μια βδομάδα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών του για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αυτό θα είναι το πρώτο από τα δύο προγραμματισμένα φιλικά με τη θεσσαλική ομάδα και το δεύτερο συνολικά για τους «κιτρινόμαυρους» που είχαν αγωνιστεί και στις 5 Σεπτεμβρίου με την ΑΕΚ στο Παλέ (59-66), ενώ ενδιάμεσα είχε ακυρωθεί η φιλική αναμέτρηση με τον Ηρακλή μετά από αίτημα των «κυανόλευκων».

Σε σχέση με το πρώτο φιλικό ο Σάββας Καμπερίδης σήμερα θα έχει στη διάθεσή του ακόμα δύο πρόσωπα. Πρόκειται για τον Μίλαν Μιλόσεβιτς και τον Μάριο Τσάλμερς, με τον δεύτερο να αναμένεται να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του, ενώ ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς, ο οποίος έφτασε χθες στη Θεσσαλονίκη δε θα αγωνιστεί, όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Άρης.

Ο προπονητής του Άρη θα έχει τη δυνατότητα για νέα συμπεράσματα και θέλει να διαπιστώσει τον βαθμό ομοιογένειας των παικτών του και σε δεύτερη φάση τον βαθμό αφομοίωσης του τρόπου που θέλει να αγωνίζεται φέτος η ομάδα του.

Το δεύτερο φιλικό με τη Λάρισα έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου στο Παλέ, ενώ το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας είναι στις 26 Σεπτεμβρίου εκτός έδρας με τον Ιωνικό για το Κύπελλο.

To Top