Νέα συνεργασία για τον Ερασιτέχνη

Ο Α.Σ. Αρης ανακοίνωσε τη συμφωνία με την εταιρεία “Project – Epsilon”, η οποία αποτελεί το νέο χορηγό του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2012-΄13 και θα διαφημίζεται σε διάφορα τμήματα του.

Αναλυτικά:

“Η PROJECT – EPSILON είναι εταιρεία εναλλακτικών μορφών θέρμανσης και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, που ιδρύθηκε το 2011 στη Θεσσαλονίκη και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις υπέρυθρης θέρμανσης για εξοικονόμηση έως και 85% στη θέρμανση. Είναι ο αντιπρόσωπος του κορυφαίου Ευρωπαϊκού Οίκου υπέρυθρης θέρμανσης Redwell. Επίσης, αναλαμβάνει την κατασκευή οικιακών φωτοβολταϊκών σταθμών για ιδιώτες, αλλά και για συνεργαζόμενες τεχνικές εταιρίες στην Βόρεια Ελλάδα.

Επιπλέον, αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο ενεργειακών συμβούλων στην Ελλάδα, με πάνω από 140 πιστοποιημένους συνεργάτες. Το πωλησιακό δυναμικό της αναπτύσσεται συνεχώς. Παρέχει τις υπηρεσίες της σε πάνω από 60 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα στους κλάδους της κατασκευής φωτοβολταϊκών σταθμών και μελετών συστημάτων υπέρυθρης θέρμανσης. Η εταιρεία βασίζεται στο υψηλό επίπεδο τεχνικής κατάρτισης και την αγάπη για το αντικείμενο τόσο των μόνιμων στελεχών της όσο και των εξωτερικών συνεργατών της, ενώ από τη σύστασή της μέχρι και σήμερα βελτιώνεται συνεχώς και αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς.

Όλη η οικογένεια του ΑΡΗ μπορεί τώρα να επωφεληθεί από τις υπηρεσίες της Project – Epsilon. Επίσης, μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνά μας για ένα ραντεβού στα γραφεία μας και μια τεχνική μελέτη του χώρου σας εντελώς δωρεάν, ώστε να διαπιστώσετε την εξοικονόμηση στη δικιά σας περίπτωση!

Η συμφωνία που εξασφάλισε η διοίκηση του Α.Σ ΑΡΗΣ, εξασφαλίζει πέραν από τη δωρεάν μελέτη: σημαντικές εκπτώσεις στα μέλη της ευρύτερης οικογένειας του ΑΡΗ, δωρεάν εκτυπωτικές δυνατότητες για θέματα του ΑΡΗ, και πολλά άλλα, όπως η ενίσχυση και στήριξη των τμημάτων υποδομής από όλους. Τέλος, αν θέλετε επιπλέον λεπτομέρειες, αυτές θα είναι διαθέσιμες σύντομα και μέσα στους χώρους του γηπέδου και στα γραφεία του Α.Σ..

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 2315/002.006 και 2315/002.020 ή να επισκεφτείτε το σάιτ www.project-epsilon.com”.

To Top