Στηρίζουμε την Αβάι στον “άσο”, εκπλήξεις στο Λιγκ Τρόφι‏

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Εβδομάδα «στοιχηματικής» χαλάρωσης αυτή που διανύουμε και συνεχίζουμε με λίγα και καλά σημεία για να μένουμε σε… φόρμα.

Η πρόταση της ημέρας έρχεται από το Λιγκ Τρόφι. Ρόδεραμ και Γιορκ τίθονται αντιμέτωπες και το Χ2 αξίζει το ποντάρισμά μας με 40 ευρώ σε απόδοση 1.92 στην Pinnacle. Στη δεύτερη «Μπόμπα» μας και πάλι δύο ομάδες από τη Β’ Κατηγορία Έξετερ και Άλντερσοτ αναμετρούνται με φόντο την πρόκριση και εμείς θα πάμε με το Χ2 που πληρώνει 1.98 στην Pinnacle.

Στα «Μονά» τώρα έχουμε επιλέξει ένα σημείο για εσάς από τη Β’ Βραζιλίας. Συγκεκριμένα πάμε με τον «Άσσο» της Αβάι κόντρα στην Αμέρικα Νατάλ σε απόδοση 1.70 στην BetVictor.

Στο «Τένις» η αναμέτρηση του Γκασκέ κόντρα στον Φερέρ για το US Open τράβει πάνω της τα «φώτα». Εμείς θα κοντράρουμε το φαβορί και θα πάμε με τη νίκη του Γκασκέ σε απόδοση 3.89 στην Pinnacle.

Επισκεφτείτε το www.betarades.com, δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε ποδόσφαιρο και Τένις, διαβάστε τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο στοίχημα μέσω του Chat.

To Top