Νέα τοποθέτηση από τον Τατάκη

Mια νέα τοποθέτηση μας έστειλε το μέλος της ΚΜΑ και υποψήφιος στις εκλογές της 2ης Ιουλίου Δημήτρης Τατάκης.

Υπενθυμίζουμε ότι το PRESSARIS δίνει βήμα σε όλους τους υποψήφιους που θέλουν να καταθέσουν τις απόψεις τους.

«Αγαπητοί φίλοι,

 

Ίσως την πιο κρίσιμη στιγμή για το μέλλον ακόμα και για την ύπαρξη του αγαπημένου μας και ιστορικού συλλόγου του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και ειδικότερα της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ χωρίς να ξεχνάμε και τα προβλήματα της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ καθώς και των υπολοίπων τμημάτων που σε λιγότερο από 2 χρόνια θα γιορτάζει τα 100 χρόνια ιστορίας γεμάτα τίτλους και διακρίσεις.

Πήρα την απόφαση να καταθέσω υποψηφιότητα για την εκλογή μου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ με ελεύθερο βήμα έκφρασης κάθε τάσης άποψης ή πρότασης και χωρίς εσωστρέφειες ή αναφορές στα λάθη του παρελθόντος και τάσεις εκδικητικότητας.

Είναι η πρώτη φορά που θέτω τον εαυτό μου ως υποψήφιο για τα κοινά του αγαπημένου μου ΑΡΗ και κάνω μομφή στον εαυτό μου που δεν το έκανα νωρίτερα και αρκέστηκα να ακούω όλους αυτούς που έχουν εμπλακεί ως τώρα με τα κοινά του ΑΡΗ μας ο ένας να κατηγορεί τον άλλο για το ποιος έκανε τα περισσότερα και σοβαρότερα λάθη και αυτό γιατί θέλω να πιστεύω ότι δεν υπήρχε δόλος για το κάθε λάθος απλά υπήρχε ανικανότητα να αντιληφτούν ότι όποιο λάθος γινόταν ήταν εμπόδιο στην βιωσιμότητα του ΑΡΗ μας έτσι λοιπόν θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την στάση και την θέση του Αλέκου Κατσιαούνη του Σταυρού Λαμπριάκου του SUPER 3 και των ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ που έβαλαν μπροστά την ψυχή και την καρδιά τους και έτσι σταμάτησε η φαγωμάρα και η αιμορραγία για το ποιος έφταιγε πιο πολύ με αποτέλεσμα έστω και την τελευταία στιγμή να επικρατήσει η νηφαλιότητα και η θετική ενέργεια και σκέψη για το δύσκολο αύριο του ΑΡΗ μας.

Επίσης θα ήθελα να τονίσω ότι μου έκανε εντύπωση όλοι αυτοί που ήταν μέσα στα κέντρα των αποφάσεων τα τελευταία χρόνια (Άρθρο 44 και μετά) αντί να βγουν στον πλειστηριασμό ποιος θα βάλει πιο βαθειά το χέρι στην τσέπη για την σωτηρία του ΑΡΗ μας όπως έκαναν ο SUPER 3 και οι ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ που μάζεψαν σε 2,5 μέρες 77,000 ευρώ και οι Αλέκος Κατσιαούνης με τον Σταύρο Λαμπριάκο άλλες 100,000 ευρώ αυτοί έβγαλαν σε πλειστηριασμό την οργή και τον θυμό μας στο ότι μετά το Άρθρο 44 το Άρθρο 99 μήπως έρθει το Άρθρο 111.

Αφήστε όμως τα λόγια και τις δακρύβρεχτες αγκαλιές και βάλτε λεφτά εδώ και τώρα και να ξέρετε ότι ο Λαός του ΑΡΗ μια μέρα θα σας ανταμείψει και ας ήσασταν οι χειρότερες και πιο αποτυχημένες διοικήσεις των 100 χρόνων ιστορίας του Συλλόγου.

Η μόνη Ελπίδα για να γλιτώσει ο αγαπημένος μας σύλλογός από την αβεβαιότητα τα θολά νερά και τις τάσεις αυτοκαταστροφής που έχει βρεθεί πρέπει να επικρατήσει ο ρεαλισμός η αλήθεια η σοβαρότητα και η συνέπεια λόγων και πράξεων μέσα από νόμιμες και διαφανείς διαδικασίες και ορίζοντες.

Ο ΑΡΗΣ μας την συγκεκριμένη στιγμή χρειάζεται συσπείρωση δυνάμεων γιατί κανείς δεν περισσεύει απέναντι σε κάθε είδους απειλή και εχθρό που θέλει την διάλυση και καταστροφή του συλλόγου.

Επίσης θέλω να τονίσω ότι οι τεράστιες και καταστροφικές ευθύνες αυτών που οδήγησαν τον ΑΡΗ μας να παλεύει για την επιβίωση και την ύπαρξη του θα αποδοθούν σύντομα και οι ποινές που θα επιβληθούν θα είναι χωρίς αναστολή άλλα με υποχρέωση καταβολής της Εξαγοράς.

Απορία μου είναι οι υποψηφιότητες των πρώην παρόντων – απόντων μεγαλόσχημων παραγόντων που τόσο γρήγορα ξέχασαν την διοικητική τους ύπαρξη – ανυπαρξία και με περίσσιο θράσος λένε ότι ξαναβρήκαν το θάρρος (ενόργανη γυμναστική) και την δύναμη να αντιμετωπίσουν την κρίσιμη αυτή κατάσταση που βρίσκεται ο σύλλογος.

(ζητώ την κατανόηση για τη σύνταξη και παρουσίαση των θέσεων μου)
ΜΕ ΤΙΜΗ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΡ. ΤΑΤΑΚΗΣ

To Top