«Γκολ – γκολ» στο Ισπανία – Γαλλία, «μπόμπες» στη Βραζιλία!

Η Εθνική ομάδα δεν μας… έστειλε ταμείο, παρά τη μεγάλη προσπάθειά της, αλλά η προσοχή μας στρέφεται πλέον στην αποψινή σύγκρουση Ισπανία – Γαλλία, για την οποία το Betarades.com προτείνει ποντάρισμα «γκολ – γκολ», χωρίς να αποκλείεται και η ισοπαλία. Κι αν κυνηγάτε εκπλήξεις, υπάρχει το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα!

Η τακτική ανάλυση του σημερινού προημιτελικού δεν αφήνει αμφιβολίες: Πρόκειται για μία αναμέτρηση μεταξύ δύο (κατά βάση) επιθετικών ομάδων, με αρκετά κοινά αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Αναμένεται, επομένως, να παρακολουθήσουμε παιχνίδι με συχνές εναλλαγές φάσεων στις εστίες εκατέρωθεν και πλειάδα τελικών προσπαθειών.

Με βάση τις αποδόσεις, το ποντάρισμα που αξίζει περισσότερο είναι το «γκολ – γκολ» (ενδεικτική απόδοση 2,20), ενώ συμπληρωματικά μπορείτε να σκεφτείτε το ενδεχόμενο του «over 2,5 γκολ».

Διαβάστε την ανάλυση της τακτικής, καθώς και όλες τις στοιχηματικές προτάσεις για τον αγώνα Ισπανία – Γαλλία!

Για τους «κυνηγούς» των ειδικών στοιχημάτων, το Betarades.com συνιστά τολμηρές επιλογές που… περιστρέφονται γύρω από την ισοπαλία στον αποψινό προημιτελικό. Τέτοιες είναι το ακριβές σκορ 2-2 (απόδοση 31,00), το «1 ημίχρονο / Χ τελικό» (απόδοση 17,00), ή και το «2 ημίχρονο / Χ τελικό» (απόδοση 21,00).

Όλες οι σημερινές προτάσεις για ειδικά στοιχήματα «Fun Bet»!

Και για όσους δεν αρκούνται στο Euro 2012, έχουμε και μεταμεσονύχτιες προτάσεις από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, με κύρια επιλογή τον «άσο» στο παιχνίδι Σικάγο – Κολάμπους (ενδεικτική απόδοση 1,98) για το πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Παράλληλα, το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα κρύβει ευκαιρίες για εκπλήξεις, όπως ο «άσος» με draw no bet στο Πορτουγκέζα – Σάο Πάουλο (απόδοση 2,44), η ισοπαλία στο Βάσκο Ντα Γκάμα – Κρουζέιρο (απόδοση 3,77), αλλά και το «Χ2» στο Ατλέτικο Μινέιρο – Νάουτικο (απόδοση 2,90).

Καλή επιτυχία και καλά κέρδη σε όλους!

To Top