Συνελήφθη για χρέη ο Σπανουδάκης του ΟΠΑΠ!

Απίστευτο και όμως ελληνικό! Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Γιάννης Σπανουδάκης, συνελήφθη για χρέη προς το δημόσιο, καθώς εκκρεμούσε ένταλμα σε βάρος του.

Το τι γίνεται στις ελληνικές ΔΕΚΟ είναι λίγο πολύ γνωστό. Ο ΟΠΑΠ δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση και αυτό αποδεικνύεται από την σύλληψη του διευθύνοντα συμβούλου του, Γιάννη Σπανουδάκη! Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για οφειλές στο δημόσιο από την εποχή που ήταν διευθύνων σύμβουλος στην Ελληνική Βιομηχανία Πλαστικών.

Οι οφειλές ανέρχονται στο ποσό των 375.187 ευρώ και αφορά στην περίοδο από 6.2.2006 έως 6.12.2008. Ο Σπανουδάκης πήγε οικειοθελώς στην Οικονομική Αστυνομία, το απόγευμα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών και αφού ορίστηκε δικάσιμος, αφέθηκε ελεύθερος.

Φυσικά προκαλεί απορίες και ερωτηματικά πως γίνεται να διευθυνεί μία ΔΕΚΟ, ένας άνθρωπος που έχει χρέη εδώ και έξι χρόνια προς το δημόσιο, τα οποία φυσικά δεν τα έχει καλύψει! Όπως εντύπωση προκαλεί και το γιατί έμεινε ελεύθερος σήμερα, αφού υπήρχε ένταλμα σύλληψης και βάσει του αυτοφώρου θα έπρεπε να παραμείνει μέσα το σαββατοκύριακο. Από τα περίεργα της ελληνικής δικαιοσύνης…

Πηγή: gazzetta.gr

To Top