Νέα υπόθεση με διακίνηση ναρκωτικών από ανηλίκους σε Παπάγου, Χαλάνδρι και Ψυχικό: 9 συλλήψεις, δύο 20χρονοι οι αρχηγοί

Όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελία που έκαναν οι γονείς μια ανήλικης κοπέλας πως η κόρη τους προμηθεύτηκε ναρκωτικά από τη συμμορία.

Συμμορία, που αποτελούνταν κυρίως από ανηλίκους, είχε ιεραρχία που παρέπεμπε σε εγκληματική οργάνωση, και φέρεται να διακινούσε ναρκωτικά σε Παπάγου/ Χολαργό, Ψυχικό και Χαλάνδρι εξάρθρωσε το Τμήμα Αντιμετώπισης Παραβατικότητας Ανηλίκων της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σημειώνεται ότι προ ημερών ανάλογη υπόθεση με εξάρθρωση συμμορίας διακίνησης ναρκωτικών, απαρτιζόμενη και από ανηλίκους, έγινε γνωστή το Σάββατο στην Πάτρα.

Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς εννέα μέλη της συμμορίας, μεταξύ των οποίων έξι ανήλικοι και τρεις νεαροί.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών και κατά περίπτωση για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί φωτοβολίδων. Ακόμη, συνελήφθη 27χρονος για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές όλα ξεκίνησαν μετά από καταγγελία που έκαναν οι γονείς μια ανήλικης κοπέλας πως η κόρη τους προμηθεύτηκε ναρκωτικά από τη συμμορία.

 

 
 

To Top