ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Άλκη: Αυτούς “καίει” η έκθεση των DNA (video)

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, που έχασε τη ζωή του την 1η Φεβρουαρίου στην περιοχή Χαριλάου, υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο!

Η έκθεση της εργαστηριακής εξέτασης DNA τόσο του Άλκη, όσο και των κατηγορουμένων της δολοφονικής επίθεσης παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ενισχύει τις ποινικές ευθύνες κάποιων κατηγορουμένων, μια και τους τοποθετεί στο σημείο ακριβώς όπου έγινε η δολοφονία με τη σύγκριση των βιολογικών υλικών.

Μια εξέλιξη που ρίχνει ακόμη περισσότερο φως στην δραματική υπόθεση.

Συγκεκριμένα, στην έκθεση που φέρνει στη δημοσιότητα η ΕΡΤ3 και ο δημοσιογράφος Κώστας Καντούρης, προστίθεται ότι το βιολογικό υλικό του άτυχου 19χρονου εκτός από το δρεπάνι, βρέθηκε ακόμη και στο πεζοδρόμιο όπου ήταν πιεσμένος ο 19χρονος, σε έναν σκούφο και γάντια, αλλά και μέσα στα αυτοκίνητα τα οποία επέβαιναν οι κατηγορούμενοι.

Αυτό σημαίνει ότι μεταφέρθηκε το βιολογικό υλικό του Άλκη, και γίνεται ακριβώς η τοποθέτηση ορισμένων κατηγορουμένων σε συγκεκριμένες θέσεις. Έτσι στο Citroen τοποθετείται ένας 20χρονος, στο Renault ενας 23χρονος, και στο Polo ένας 22χρονος.

Όλα τα στοιχεία αποτελούν μέρος της ογκώδους δικογραφίας και αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο για την διαλεύκανση της δολοφονίας του 19χρονου φοιτητή.

Πηγή: thesstoday.gr

To Top