Νέες πιέσεις για το πόρισμα, εξαιρετικά δύσκολο να είναι έτοιμο στη συνέλευση!

 Βασική προτεραιότητα των νέων μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΚΜΑ είναι η ολοκλήρωση του οικονομικού ελέγχου και η γνωστοποίηση του πορίσματος, ώστε ο κόσμος να έχει μια αξιόπιστη εικόνα για την ΠΑΕ Άρης, πριν κληθεί να πάρει τις όποιες αποφάσεις του για το άμεσο μέλλον.

Όπως ανακοίνωσε κι επίσημα ο φορέας το βράδυ της Τρίτης «υπήρξε επικοινωνία για ενημέρωση από τη ΝΕΧΙΑ σχετικά με το πόρισμα του ελέγχου. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της εταιρείας ο έλεγχος έχει μπει στην τελική του ευθεία, χωρίς αναφορά συγκεκριμένης ημερομηνίας παράδοσης».

Με άλλα λόγια ασκήθηκαν στο δυνατό μέτρο νέες πιέσεις για το πόρισμα, αλλά για μια ακόμη φορά η εταιρία που έχει αναλάβει τον έλεγχο δεν δεσμεύτηκε με συγκεκριμένη ημερομηνία.

Όλα δείχνουν με βάση την μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρήθηκε επί μήνες από το περσινό φθινόπωρο μέχρι και σήμερα, ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο να υπάρχει πόρισμα μέχρι τη γενική συνέλευση της Δευτέρας 20 Μαΐου, με ότι συνεπάγεται αυτό. Μια εξέλιξη που αφήνει εκτεθειμένους όλους όσους είχαν συμμετοχή στο να παραταθεί ο έλεγχος και να καθυστερήσει το πόρισμα.

To Top