«Αποστολή» Αβάνογλου στην Αθήνα σε… διπλό ταμπλό! Θεωρητικά κρίσιμο 48ωρο

Το επόμενο 48ωρο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ΠΑΕ Άρης σχετικά με την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες και αφορά σε επικείμενο επενδυτικό ενδιαφέρον για την κιτρινόμαυρη ομάδα.

Είναι γεγονός πως τα σενάρια αυτά αφενός δημιουργούν προσδοκίες στον κόσμο, αφετέρου μπορούν να αλλάξουν τις ισορροπίες ενόψει των διοικητικών εξελίξεων που αναμένονται.

Το PRESSARIS παρακολουθεί τα δρώμενα σε διοικητικό επίπεδο και θα σας μεταφέρει κάθε εξέλιξη όταν αυτή έχει ουσιαστικό λόγο να δημοσιευτεί.

Σύμφωνα πάντα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Αναστάσης Αβάνογλου βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης στην Αθήνα συνοδευόμενος από συνεργάτες του με σκοπό να συναντηθεί με ενδιαφερόμενους επενδυτές.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι παράγοντες του Άρη κινούνται σε διπλό ταμπλό. Έχουν δηλαδή απέναντί τους δυο διαφορετικές περιπτώσεις. Μάλιστα μέσα στη διάρκεια της ημέρας έγιναν ήδη οι πρώτες επαφές, ωστόσο η κρίσιμη μέρα σε αυτή τη φάση των επαφών είναι η Τετάρτη.

Και οι δύο περιπτώσεις αφορούν σε εταιρίες ξένων συμφερόντων από τον ευρωπαϊκό χώρο που θέλουν να εμπλακούν στο ελληνικό  ποδόσφαιρο μέσω επένδυσης και όχι μόνο.

Αντιλαμβανόμενοι την σοβαρότητα της υπόθεσης που ενδιαφέρει άμεσα όλο τον φίλαθλο κόσμο της Αρειανής οικογένειας, θα είμαστε προσεκτικοί σε ότι δημοσιοποιούμε για ευνόητους λόγους.

 

To Top