Σκέψεις να είναι… ανοιχτή για όλους η γενική συνέλευση στο Αλεξάνδρειο!

Η πραγματοποίηση της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών για την παρουσίαση των θέσεων των υποψηφιοτήτων για τη διοίκηση της ΠΑΕ Αρης, θα γίνει μετά από απόφαση του νέου δ.σ. την ερχόμενη Δευτέρα 20/5 (16:00) στο «Nick Galis Hall» του Αλεξάνδρειου.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από τη δεδομένη αδυναμία να παραχωρηθεί το Βελλίδειο (ήταν κλεισμένο μέχρι και την Τετάρτη) αλλά όπως αποδεικνύεται κάθε εμπόδιο σε καλό… Η σάλα του Αλεξάνδρειου, ενός εμβληματικού γηπέδου για το Άρη, το «Nick Galis Hall» μπορεί να φιλοξενήσει τις εργασίες μιας τόσο σοβαρής συνέλευσης και να δώσει την ευκαιρία σε όσους παράγοντες επιθυμούν να εμπλακούν στα κοινά της ΠΑΕ να ανοίξουν τα χαρτιά τους.

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν σκέψεις στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΜΑ με την ευκαιρία της παρουσίας στο Αλεξάνδρειο, να ανοίξουν και ουσιαστικά και συμβολικά οι πόρτες σε όλον τον κόσμο του Άρη, ο οποίος θα μπορεί να παρακολουθήσει τις εργασίες της συνέλευσης. Να μην συμμετέχουν, δηλαδή, μόνο τα μέλη του φορέα (είτε έχουν δικαίωμα ψήφου, είτε όχι), αλλά ο κάθε φίλαθλος του Άρη προκειμένου, όποιος θέλει να ενημερωθεί άμεσα και ουσιαστικά.

Το αν θα γίνουν πράξεις οι σκέψεις αυτές θα φανεί εντός της ημέρας, αφού προηγουμένως ωριμάσουν, αλλά ξεπεραστούν και κάποια διαδικαστικά εμπόδια.

To Top