Νέες συζητήσεις, παράταση στην αγωνία και στάση αναμονής μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης σχετικά με το θέμα του επενδυτή, δεν διαφώτισε ιδιαίτερα με στοιχεία και λεπτομέρειες, με το σκεπτικό ότι δεν υπάρχει ολοκλήρωση των επαφών.

Ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι υπάρχει συνομιλητής για την απόκτηση του 51% των μετοχών της ΠΑΕ, χωρίς να τον κατονομάζει και πέρα από το αυτονόητο των υποσχέσεων έδωσε καταληκτική ημερομηνία στις 5 Δεκεμβρίου, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Ήδη η αγωνία του κόσμου του Άρη είναι δικαιολογημένα στο κατακόρυφο, με δεδομένη την τραγική βαθμολογική κατάσταση της ομάδας και την πρόσφατη αποτυχία εισόδου στο άρθρο 99.

Χθες, πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε από τις 10 το βράδυ και διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες η συνάντηση του Δημήτρη Ηλιάδη με τον υποψήφιο επενδυτή της ΠΑΕ Άρης, χωρίς προς το παρόν να γίνουν ευρύτερα γνωστές άλλες λεπτομέρειες  ούτε να έχει διαρρεύσει το παραμικρό σχετικά με το ποιος είναι και ποια εταιρία εκπροσωπεί, αλλά και κατά πόσο έχει προχωρήσει η διαπραγμάτευση, παρά την… ονοματολογία που επικράτησε μετά τα μεσάνυχτα.

Oι συζητήσεις αναμένεται να συνεχιστούν σήμερα στη διάρκεια της ημέρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες (που δεν επιβεβαιώνονται επίσημα) στην πολύωρη συνάντηση δεν προέκυψε κανένα σοβαρό εμπόδιο, όμως υπάρχουν ακόμα πολλά θέματα που θα πρέπει να διευκρινιστούν.

Αυτή η συνάντηση αναμένεται θεωρητικά να δώσει μια πιο αξιόπιστη εικόνα σχετικά με το αν πρόκειται για ακόμη ένα παιχνίδι εντυπώσεων ή για μια ουσιαστική προσπάθεια για τη σωτηρία της ομάδας.

To Top