Τελική πρόβα, διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα Τσουκάνης (από τη “ναφθαλίνη”) και Σουνάς

Με το θέμα του υποψήφιου χρηματοδότη να επισκιάζει τα πάντα στον ποδοσφαιρικό Άρη, παίκτες και τεχνική ηγεσία ετοιμάζονται να δώσουν …ένα ακόμα παιχνίδι φωτιά. Οι κίτρινοι βρίσκονται ακόμα σε αναζήτηση της πρώτης νίκης στον Κλεάνθης Βικελίδης, με τα περιθώρια να στενεύουν απειλητικά όσο περνούν οι αγωνιστικές.

Ο Άρης είναι υποχρεωμένος να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο ξεφεύγοντας από τους 8 βαθμούς που έχουν στοιχειώσει μετά το παιχνίδι της Βέροιας. Στο πίσω μέρος του μυαλού όλων είναι οι εξελίξεις στα διοικητικά της ΠΑΕ, από τις οποίες θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του συλλόγου.

Αυτό πάντως που οφείλουν να κάνουν οι ποδοσφαιριστές του Άρη είναι να κλείσουν τα αυτιά τους σε ότι συμβαίνει τα τελευταία 24ωρα και να προσθέσουν τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της ομάδας, πράγμα υπερπολύτιμο τη δεδομένη χρονική στιγμή!

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς από την πλευρά του έχει και πάλι συγκεκριμένες λύσεις στα χέρια του. Περιμένει και ο ίδιος τις εξελίξεις για να προχωρήσει σε προτάσεις που αφορούν στην ενίσχυση που χρειάζεται άμεσα ο Άρης τον Γενάρη.

Ο Σέρβος θα κάνει πρόβα 11άδας στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (Κλ. Βικελίδης) δίχως να αναμένονται θεαματικές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της Τούμπας.

Ουσιαστικά στο βασικό σχήμα «παίζονται» δυο θέσεις. Αυτή του αριστερού μπακ, καθώς ο 45χρονος σκέφτεται να τοποθετήσει έναν εκ των Τσουμάνη ή Τσουκάνη! Η άλλη θέση που δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει είναι στο κέντρο. Αν δηλαδή τοποθετηθεί ο Νταμαρλής δίπλα στον Ηρακλή και πίσω από τον Τάτο, ή αν χρησιμοποιηθεί ο Σουνάς.

Στην δεύτερη περίπτωση, θεωρητικά το σχήμα του Άρη θα είναι πιο επιθετικό. Την οριστική απόφαση σχετικά με τα παραπάνω, θα την λάβει ο Μιλίνκοβιτς μετά την σημερινή προπόνηση, μια και αποτελεί για τον ίδιο “βαρόμετρο” η θέληση που επιδεικνύουν οι παίκτες σε αυτή.

To Top