ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νέοι μνηστήρες από Γαλλία για Μαντσίνι, πιέζει ο Άρης την Μπορντό…

Ο Άρης έχει “λοκάρει” στον Ντάνιελ Μαντσίνι για να ενισχυθεί στα άκρα της επίθεσής του, όμως, η περίπτωση του Αργεντινού δείχνει να καθυστερεί σημαντικά.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

H Μπορντό ακόμα δεν έχει πάρει την οριστική της απόφαση, ενώ δείχνει διατεθειμένη να ξεκινήσει… πλειστηριασμό για να κερδίσει όσα περισσότερα μπορεί, καθώς ενδιαφέρον εκτός του Άρη έχει δείξει ομάδα από την Τσάμπιονσιπ.

Τις τελευταίες ώρες έχουν εμφανιστεί σύμφωνα με πληροφορίες γαλλικές ομάδες από τη δεύτερη κατηγορία της χώρας που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Νοτιοαμερικανό, τον οποίον δεδομένα έχει στις προτεραιότητές της η κιτρινόμαυρη ομάδα.

Ο Άρης σε κάθε περίπτωση όχι μόνο δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση, αλλά συνεχίζει την προσπάθειά του να κάνει δικό του τον Μανσίνι.

Νέο δημοσίευμα της ιστοσελίδας «www.girondins33.com» αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο Άρης πιέζει την Μπορντό για την απόκτηση του 22χρονου Αργεντίνου επιθετικού. Αυτό είναι αλήθεια καθώς οι «κίτρινοι» θέλουν τον Μαντσίνι, προς αυτήν την κατεύθυνση προχώρησαν σε συζητήσεις μαζί του αλλά και με τη γαλλική ομάδα. Εκεί που τα «χαλούν» οι Γάλλοι είναι ότι η συζήτηση των δύο ομάδων αφορά τιμή πώλησης/αγοράς ένα ποσό μεταξύ ενός και δύο εκατομμυρίων ευρώ.

.

To Top